Poklon opštine za sve starije sugrađene: Besplatan ulaz na bazen za mioničke penzionere

0
313
DCIM100MEDIADJI_0201.JPG

Svih 2.730 mioničkih penzionera imaće besplatan ulaz na bazene Sportskog centra Mionica. Odluku o besplatnom korišćenju bazena doneo je predsednik opštine Boban Janković, a penzionerima će za ulaz biti dovoljna samo penzionerska kartica.

– Naša je obaveza da mislimo na sve naše sugrađane. Bitan nam je svaki čovek naše opštine. Činimo sve kako bi život Mioničana bio bolji. U tome nam mnogo pomaže Vlada Republike Srbije. I zahvaljujući toj podršci ove godine ćemo rešiti mnoga važna pitanja za žitelje svih 36 mioničkih sela. Gradićemo vodovod i kanalizaciju, prečistače otpadnih voda, rekonstruisaćemo puteve i škole. Obećali smo da će i penzioneri imati besplatne bazene i to smo ispunili. Trudimo se da im ulepšamo penzionerske dane. Moramo brinuti o našim roditeljima, bakama i dekama. Oni su nas odgajili i u amanet nam ostavili našu Mionicu, da je gradimo i još bolju ostavimo našim pokolenjima – rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Pročitajte i  Novi rendgen aparat u mioničkom Domu zdravlja: Od sada lečenje bez odlaska u Valjevo

Tokom trajanja pandemije kovid-19, Opština je preko Centra za informisanje građana organizovala pomoć za najstarije Mioničane. Od početka vakcinacije Opština je omogućila besplatan prevoz svim penzionerima do vakcinalnih punktova. Takođe, predsednik Opštine, Boban Janković je sa ministarkom Marijom Obradović podelio  pakete sa vitaminima.

Početkom juna je predsednik opštine Boban Janković doneo odluku da po šesti put svi mionički osnovci mogu besplatno da koriste bazene.

Pročitajte i  Cenjeni diplomata i pesnik Milan Rakić zaslužno dobija spomenik u Mionici

– Od kada sam preuzeo dužnost predsednika opštine Mionica zajedno sa svojim timom radim na tome da mioničkim učenicima obezbedimo najbolje uslove za obrazovanje i rekreaciju. Uz moderne i adaptirane škole, organizovanje posebnih obuka o bezbednosti na internetu, smatram da su neometan pristup bazenu i plivanje sastavni deo obrazovanja i odrastanja dece u 21. veku – rekao je Janković.

Pročitajte i  Novi rendgen aparat u mioničkom Domu zdravlja: Od sada lečenje bez odlaska u Valjevo
Sportski centar “Mionica”
Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime