Поклон општине за све старије суграђене: Бесплатан улаз на базен за мионичке пензионере

0
527
DCIM100MEDIADJI_0201.JPG

Свих 2.730 мионичких пензионера имаће бесплатан улаз на базене Спортског центра Мионица. Одлуку о бесплатном коришћењу базена донео је председник општине Бобан Јанковић, а пензионерима ће за улаз бити довољна само пензионерска картица.

– Наша је обавеза да мислимо на све наше суграђане. Битан нам је сваки човек наше општине. Чинимо све како би живот Мионичана био бољи. У томе нам много помаже Влада Републике Србије. И захваљујући тој подршци ове године ћемо решити многа важна питања за житеље свих 36 мионичких села. Градићемо водовод и канализацију, пречистаче отпадних вода, реконструисаћемо путеве и школе. Обећали смо да ће и пензионери имати бесплатне базене и то смо испунили. Трудимо се да им улепшамо пензионерске дане. Морамо бринути о нашим родитељима, бакама и декама. Они су нас одгајили и у аманет нам оставили нашу Мионицу, да је градимо и још бољу оставимо нашим поколењима – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Током трајања пандемије ковид-19, Општина је преко Центра за информисање грађана организовала помоћ за најстарије Мионичане. Од почетка вакцинације Општина је омогућила бесплатан превоз свим пензионерима до вакциналних пунктова. Такође, председник Општине, Бобан Јанковић је са министарком Маријом Обрадовић поделио  пакете са витаминима.

Почетком јуна је председник општине Бобан Јанковић донео одлуку да по шести пут сви мионички основци могу бесплатно да користе базене.

– Од када сам преузео дужност председника општине Мионица заједно са својим тимом радим на томе да мионичким ученицима обезбедимо најбоље услове за образовање и рекреацију. Уз модерне и адаптиране школе, организовање посебних обука о безбедности на интернету, сматрам да су неометан приступ базену и пливање саставни део образовања и одрастања деце у 21. веку – рекао је Јанковић.

Спортски центар “Мионица”
Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име