Поново пуном паром ради Новосадски сајам: Руку под руку са Покрајинским секретаријатом припремају се сајмови туризма и предузетништва

0
445

– Дочекали смо да можемо да се окупљамо на најбољем месту – на Новосадском сајму. Инсистирамо да сарађујемо са најбољима, а Новосадски сајам то јесте, оно најбоље из Војводине. Желимо да у сарадњи са најбољима будемо још бољи, рекао је покрајински секретар др Ненад Иванишевић, при јучерашњем потписивању Протокола о сарадњи Сајма и Покрајинског секретаријата за привреду и туризам.

Цветковић и Иванишевић на потписивању протокола

Генерални директор Новосадског сајма мр Слободан Цветковић и Иванишевић су се усагласили о кључним тачкама на којима се заснива успешна сарадња ове две институције, а посебно у пружању информација привредницима и предузетницима о приредбама и сајамским манифестацијама из области привреде и туризма, раду на обостраној промоцији активности И организацији заједничких догађаја.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Потписивањем Протокола, Секретаријат и Сајам крећу у сусрет заједничким догађајима, попут Сајма предузетништва, који ће бити одржан у простору Новосадског сајма 24. и 25. марта, као и Сајма туризма, који у овој години добија засебан термин, те ће бити одржан од 17. до 19. новембра.
– Данашње потписивање је формализација наших досадашњих односа и претходне сарадње. На нашој платформи expoonline.rs у сарадњи са Секретаријатом организовали смо Сајам предузетништва прошле године. То представља добар пример, јер смо предузетницима у изазовним временима помогли да остваре комуникацију са тржиштем. Ове године исти Сајам правимо у оквиру простора на Новосадском сајму, рекао је директор Цветковић, додавши да је поред поменуте било и других манифестација у којима је учествовао Секретаријат за привреду као и да су бројни корисници средстава Секретаријата своје активности реализовали на Сајму који има најбољу инфраструктуру у области сајамске индустрије.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!
Мр Слободан Цветковић, генерални директор Новосадског сајма

Уласком у ову годину, Новосадски сајам ступио је у период припрема за 2023. годину у којој ће бити обележено стогодисњица Сајма и деведесет година Пољопривредног сајма.

Ова година на сајму почиње приредбама посвећеним писаној речи, култури, уметности и образовању. Сајам књига и Изложба уметности „Арт Експо“ ће бити приређени од 3. до 10. марта, док ће Сајам образовања „Путокази“ трајати два дана – 9. и 10. марта. Посетиоце очекују нова издања, сајамски попусти, бројни атрактивни програми, дружења са писцима, тематске изложбе, промоција више од 500 образовних профила из земље и иностранства.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Улаз на ове приредбе неће бити наплаћиван.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име