Најлепше поруке за Божић: Уз традиционално “Христос се роди” подарите пријатељима оригиналне божићне поздраве и жеље!

0
17391
Фото: Јутјуб/принтскрин

 

Поруке за Божић улепшаће празнике вашим ближњима

Будите оригинални и јединствени у својим честиткама за најлепши хришћански празник и не заборавите да додате традиционални српски божићни поздрав: Христос се роди!

Ево наших 20 најлепших божићних порука:

sms poruke za Božić

1. Божићни дан и јутро бело, нек испуни твоје срце цело, радост права нек ти срце блажи а дух свети душу да ти снажи. Кућом срећа само да ти кружи, добро здравље увек да те служи. Срећан Божић!

2. Добро јутро кућо стара ево нама 7. јануара! Под ногама шкрипи слама, стиг’о Божић благо нама! Нек вас Божија милост води – МИР БОЖЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ!

3. Када анђели упале Божићну свећу то ти ја желим здравље и срећу. Хиљаду звезда кад направе пир то ти ја зелим љубав и мир! Срећан Божић

4. Срећа, љубав, здравље и весеље… то су за тебе моје божићне жеље. Топлина у срцу нека ти сја, СРЕТАН БОЖИЋ од срца желим ти ја!

Pročitajte i  Уочи Аранђеловдана: О анђелима и првом међу њима, архангелу Михаилу

5. Иде Божић Бата носи љубав и радост, нежност и благост, срећу и ведрину, осмех и топлину… Нек свега тога теби и твојима овај Божић да, то ти искрено желим ја.

6. Срећа, љубав, здравље и весеље… то су за тебе моје божићне жеље. Топлина у срцу нека ти сја, СРЕТАН БОЖИЋ од срца желим ти ја!

7. Допусти да се Божић догоди у твом срцу, да се љубав роди сваки дан изнова, јер Божић постаје видљив у свакој љубави међу људима! Сретан Божић!

8. Да вам од данас све крене на боље, да за све имате храбрости и воље, љубав да вам буде као најлепш сан и да вам све буде лепо као овај Божићни дан!

9. Знај да вам срцем срећан Божиц желим! Нек вас Бог благослови, уз веру нек вас срећа прати, а добро још бољим врати!

10. Чују се звона рана, дошла су три најлепша дана. Сви људи нешто желе и сви са неким радост деле. Нек те кроз живот срећа води, срећан Божић, Христос се роди!

Pročitajte i  Како се правилно исповедити пред духовником: Избегните ових 7 најчешћих грешака

11. Што имали, да Бог чува, што желели, да Бог да, а Божићу се благом дану, радовали довека!

12. Живот је леп када се живети зна, зато узми све што ти живот да!
Срећа је лепа и живи због ње, не тражи превише и имаћеш све!
Од срца сретан Бадњи дан и Божић.
МИР БОЖЈИ ХРИСТОС СЕ РОДИ.

13. Нека ти ХРИСТОВО РОЂЕЊЕ донесе:
ЉУБАВ- које данас мало има,
СРЕЋУ-која је увек некако далеко кад нам је потребна
НАДУ-коју често губимо,
ЗДРАВЉЕ-које кад имамо не чувамо
ПРИЈАТЕЉСТВО-које је данас баш ретко,
УСПЕХ- који нам живот не гарантује.
ХРИСТОС СЕ РОДИ!

14. Свака минута сретна ти била, свака ти се жеља испунила. За празнике нек те срећа прати, лепше жеље не могу ти дати. Сретан Божић и Христос се роди!

15. Срећан Божић и бадњаци, и да жива будеш мајци, па да дивног момка нађеш, с њим на Божић да изађеш, да се права љубав роди, да те одмах кући води!

Pročitajte i  Седам арханђела: Значење анђеоских имена и њихова улога у повезивању Бога и човека

16. Нека Бог уз свете дане чува ваше укућане. За рођење Светог Христа, нек у кући све заблиста. Нек вас прате наше жеље – срећа, здравље и весеље… Мир Божији и Христос се роди!

17. Срце човека одређује пут, али Бог управља његовим корацима! Све што учиниш и куд год да кренеш, нек ти буде срећно и благословено. Срећан Божић.

18. Божићна гранчица варнице прави, данас се божје име слави, здравље и срећу и све од реда тако се увек приповеда. Бог нек ти своју љубав подари а све што желиш нек се оствари.

19. На Светом дрвету три листа стоје радост, срећу и љубав броје. Нека те мудрост кроз живот води, Мир Божији Христос се роди.

20. Док небом лете пахуље беле, док се сада пољупци и дарови деле. Анђели нек поруку понесу на крилима белим, да ти најстрећнији Божић од срца желим!

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име