POSLEDNJA BATINA ŽELJA OSTALA NEISPUNJENA: Veliku tugu odneo u grob

0
347

Nakon duge i teške bolesti,legendarni glumac Bata Živojinović preminuo je sinoć u Beogradu.

I pored svih teškoća kroz koje je prolazio u borbi za život, Bata je do samog kraja ostao optimista. Kažu da ga u tome nije poremetila čak ni vest da su mu amputirali nogu.

Bata se lavovski borio i nadao oporavku sve sa jednim ciljem- da što duže poživi i ostvari svoju najveću želju, da još jednom vidi svog sina Miljka.

Pročitajte i  Sačuvajmo stare običaje: Badnji dan još od starih vremena prate KORINĐAŠI koji najavljuju najradosniji hrišćanski praznik

Nažalost, ova želja je glumačkoj legendi ostala neispunjena, a ogromnu tugu koju je zbog razdvojenosti od sina nosio u duši, poneo je sa sobom u grob.

Isto osećanje delio je i njegov sin, što je nedavno i potvrdio za magazin Story.rs:

“Ko je mogao i da pomisli da će nam to biti poslednji susret? Bili smo veseli i raspoloženi, kao što je celog života bilo u našoj porodici kada se okupimo, i pored velike nepravde koja nas već čitavu deceniju pritiska. Bata je zaista jedinstven čovek u svakom pogledu”, izjavio je Miljko nedavno, kao da je predosetio da svog oca stvarno više nikad neće videti.

Pročitajte i  Snažna poruka dr Danice Grujičić: Verujem da smo shvatili da materijalne stvari i skupa putovanja nisu najvažnija

miljko

Bata je poslednje dane svog života proveo sa najmilijima, koji su ga svakodnevno posećivali. Najčešće su ga obilazile supruga Lula i unuka Dina, koja nikad nije krila koliko voli svog dedu.

Legendarnog Batu pamtićemo po brojnim pozorišnim i televizijskim ulogama, poput filmova “Bitka na Neretvi”, “Partizanska eskadrila”, “U raljama života”, “Šećerna vodica”, “Balkan ekspres”, “Kako je propao rokenrol” i nebrojeno drugih, kao i serija poput “Srećnih ljudi”, “Otpisanih”, “Boljeg života”, “Sivog doma”…

Pročitajte i  Najlepše poruke za Božić: Uz tradicionalno "Hristos se rodi" podarite prijateljima originalne božićne pozdrave i želje!

Šatro Disko sa Milenom Dravić i Draganom Nikolićem

Stil

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime