Poslednji oproštaj od glumca Dragana Mićalovića- potresna poruka glumice ocu rasplakala je sve

0
1228

Napustio nas je još jedan glumac. Dragan Mićalović preminuo je u svojoj 67. godini.

Stalni član ansambla Narodnog pozorišta u Leskovcu iza sebe je ostavo veliki broj uspešnih uloga. Igrao je i u pozorištu i na filmu. Više puta nagrađivan, ostao ej upamćen po serijama “Srećni ljudi”, “Moj rođak sa sela”, “Seljaci”.

Dragan Mićalović bio je i otac glumica Slobode i Dragane Mićalović i Mirijane Mićalović.

Velika tuga potresla je celu porodicu, a ćerka Dragana objavila je emotivnu poruku na Instagramu u kojoj se oprašta od svog oca.

dragana mićalović

“Nikad nikog nisam i nikad nikog neću voleti kao što volim tebe! Hvala što sam tvoja ćerka, hvala što si moj otac! Ja se od tebe ne opraštam, ja sa tobom samo počinjem neki novi vid komunikacije koji nam je nepoznat. Imala sam, imam i imaću najboljeg taju na svetu! Nosiću tvoje ime najponosnije na svetu! Hvala za svu nesebičnu ljubav, hvala za svaki surovo realan razgovor, koji si samo ti umeo da kažeš na najnežniji način! Hvala što si uvek imao vremena za nas! Hvala što si imao razumevanja za svaki moj trenutak nezrelosti. Hvala što ste nas izveli na pravi put! Hvala što ste mi ti i mama podarili najbolje sestre na svetu! Hvala što sam imala najlepši dečiji život. Hvala što ste me naučili da volim! Ovih hvala imam tajo u duši još milion! Samo želim da ti obećam da ćemo nas četiri biti dobro, najbolje! Bićeš ponosan na nas! A ja ti obećavam da ću uspeti. Da ću biti dobro, da nikad neću skrenuti s puta i da ću te uvek u sebi nositi! Jer svaki deo mene… to je tvoje! To si ti! Voli te tvoje mače, tvoje najmalecko, tvoja Gaga, tvoje mezimče, tvoje pile… Volim te veliki moj kapetane! Putuj anđele moj dobri – napisala je Dragana na Instagramu uz očevu fotografiju.

Nikad nikog nisam i nikad nikog necu voleti kao sto volim tebe! Hvala sto sam tvoja cerka,hvala sto si moj otac!Ja se od tebe ne oprastam,ja sa tobom samo pocinjem neki novi vid komunikacije,koji nam je nepoznat.Imala sam,imam i imacu najboljeg taju na svetu! Nosicu tvoje ime najponosnije na svetu! Hvala za svu nesebicnu ljubav,hvala za svaki surovo realan razgovor,koji si samo ti umeo da kazes na najnezniji nacin!Hvala sto si uvek imao vremena za nas!Hvala sto si imao razumevanja za svaki moj trenutak nezrelosti.Hvala sto ste nas izveli na pravi put!Hvala sto ste mi ti i mama podarili najbolje sestre na svetu! Hvala sto sam imala najlepsi deciji zivot.Hvala sto ste me naucili da volim! Ovih hvala imam tajo u dusi jos milion!Samo zelim da ti obecam da cemo nas cetiri biti dobro,najbolje! Bices ponosan na nas! A ja ti obecavam da cu uspeti.Da cu biti dobro,da nikad necu skrenuti s puta i da cu te uvek u sebi nositi!Jer svaki deo mene..to je tvoje!To si ti!!! Voli te tvoje mace,tvoje najmalecko,tvoja Gaga,tvoje mezimce,tvoje pile…Volim te veliki moj kapetane!!! Putuj andjele moj dobri

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefantokamela) on

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име