Сваком запосленом поклања 1000 евра по рођеном детету: Послодавац ког би свако пожелео

0
2984
Foto: Print screen video RTS

Предраг Томић – Послодавац ког би пожелео свако у Србији!
Од добре воље послодавца зависи колику ће додатну помоћ у овој земљи имати новопечени родитељи. Да неки заиста имају много добре воље и људскости потврђује пример једне београдске фирме, која сваком запосленом поклања хиљаду евра по рођеном детету. У случају рођења тројки, сума је била троструко већа.

Foto: Print screen video RTS
Foto: Print screen video RTS

У лето 2017. рођене су Неда, Мила и Искра, после пет година чекања и вантелесне оплодње. На дан троструког славља, још једно изненађење. “Послодавац је обећао да ће нас наградити новчано и да ће нам помоћи да их одгајамо. Цифра је хиљаду по детету, односно три хиљаде евра”, каже Мирослав Дрчелић. “Од првог момента нисмо били ни свесни колико ће то значити, а потом се све то уклапало. Крене се од хране до гардеробице, свих пратећих ствари”, додаје мајка Наташа Дрчелић.
Foto: print screen video
Foto: print screen video

Тог правила се већ 24 године држи власник фирме. “Ми желимо на додатни начин да мотивишемо своје људе, зато што ова компанија размишља на дуге стазе. Жели да задржи своје људе што дуже и да заједно успемо на овом тржишту”, напомиње Предраг Томић, власник фирме “Србоауто”. Узајамна подршка фирму са два запослена довела је до фирме са готово две стотине радника.
Pročitajte i  Жртвујући се за Србију отишла у харем: Због српске принцезе Оливере и срамоте коју су јој нанели, султан Бајазит извршио је самоубиство

РТС

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име