Посне ћуфте: Распаметиће вас својим фантастичним укусом

Уместо млевеног меса за ћуфте може да послужи и пасуљ. Испрва ће вам можда звучати неспојиво, али чим пробате рецепт уверићете се колико је пасуљ заиста добра и верна замена месу.
Ваше посне ћуфте биће укусне и одличног изгледа баш као и мрсне!
Припрема се састоји из следећих 5 корака:

posne ćufte
1. Скувајте пасуљ, исцедите воду и изгњечите га добро рукама.
2. Посолите по укусу и правите лоптице.
3. Исецкан празилук пропржите на уљу, па додајте бибер.
4. Празилук распоредите по тепсији, а преко тога ређајте ћуфте.
5. Поспите сусамом (по укусу), поклопите и пеците. Пазите да не изгоре током печења.
Можете их служити уз парадајз сос или “бели” посни сос за вегетаријанске пасте.

Pročitajte i  Са манастирске трпезе: Посне макароне са туњевином готове за десетак минута
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...