Посне ћуфте: Распаметиће вас својим фантастичним укусом

0
3339

Уместо млевеног меса за ћуфте може да послужи и пасуљ. Испрва ће вам можда звучати неспојиво, али чим пробате рецепт уверићете се колико је пасуљ заиста добра и верна замена месу.
Ваше посне ћуфте биће укусне и одличног изгледа баш као и мрсне!
Припрема се састоји из следећих 5 корака:

posne ćufte
1. Скувајте пасуљ, исцедите воду и изгњечите га добро рукама.
2. Посолите по укусу и правите лоптице.
3. Исецкан празилук пропржите на уљу, па додајте бибер.
4. Празилук распоредите по тепсији, а преко тога ређајте ћуфте.
5. Поспите сусамом (по укусу), поклопите и пеците. Пазите да не изгоре током печења.
Можете их служити уз парадајз сос или “бели” посни сос за вегетаријанске пасте.

Inicijalizacija u toku...
Pročitajte i  Рецепт за савршен бургер: 100 пута бољи него куповни, а деца ће бити одушевљена

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име