Посни ручак који ће вас распаметити! Кромпир са подварком, може се спремати и са киселим и са склатким купусом

Сезона је киселог купуса, али и Божићног поста, а овим ручком сте обухватили све. Испржите кромпир, па му додајте подварак. Не постоји особа којој се неће допасти. Одлично посно јело које можете да послужите са печеним паприкама или ајваром. Такође, ово јело можете да припремите и са слатким купусом.

Састојци:

Pročitajte i  Да ли верујете у „знакове на путу“? Која су то знамења која су поштовали наши стари: шта је лош а шта добар знак?

700 г кромпира
маслиново уље
2 мања црна лука
око 500 г подварка
рузмарин (по вашем укусу)

Припрема:

Исеците кромпир на кришке, а затим те кришке преполовите. На маслиновом уљу пропржите док не добију златну боју. Затим додајте крупније сецкан црни лук. Додајте подварак и пржите све заједно неких 15-20 минута. Зачините рузмарином, посолите и побиберите.

Pročitajte i  Посна пита са тиквицама и шампињонима: Обрадујте своје тело здравим оброком

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...