Посни ручак који ће вас распаметити! Кромпир са подварком, може се спремати и са киселим и са склатким купусом

Сезона је киселог купуса, али и Божићног поста, а овим ручком сте обухватили све. Испржите кромпир, па му додајте подварак. Не постоји особа којој се неће допасти. Одлично посно јело које можете да послужите са печеним паприкама или ајваром. Такође, ово јело можете да припремите и са слатким купусом.

Састојци:

700 г кромпира
маслиново уље
2 мања црна лука
око 500 г подварка
рузмарин (по вашем укусу)

Припрема:

Исеците кромпир на кришке, а затим те кришке преполовите. На маслиновом уљу пропржите док не добију златну боју. Затим додајте крупније сецкан црни лук. Додајте подварак и пржите све заједно неких 15-20 минута. Зачините рузмарином, посолите и побиберите.

Само за искусне куваре и куварице: Рибљи паприкаш са севера Бачке

Почнимо са чињеницом да је јело под називом „риба...

Боља него француска: Војвођански рецепт за гушчију паштету

Ово луксузно јело које је у понуди најелитнијих ресторана...

Марикин колач са јабукама: Рецепт са Палића стар преко 100 година

Лагана и укусна посластица коју је госпођа Марика пронашла...

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...