POSNO JELO OD POVRĆA: Grašak sa pečurkama i peršunom

0
694

Za pripremu ovog jela vam je potrebno:

120 g šampinjona
600 g graška u zrnu
50 g ulja
kašika peršunovog lista
kašika mirođije
1 glavica crnog luka
biber, so

 

Priprema:

Na zagrejanom ulju i vodi dinstajte grašak dok ne omekša. Na malo ulja propržite seckani luk, oprane i iseckane pečurke i dinstajte dk ne omekšaju. Kada je grašak bude skoro gotov, pomešajte ga sa pečzrkama, posolite, pobiberite i nastavite da dinstate. Pre služenja, dodajte još seckani peršunov list i seckanu mirođiju.

Pročitajte i  Преврнута торта од јабука: Стара добра посластица коју многи памте и праве

grašak

Izvor: Eparhija Šabačka

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име