POSNO JELO OD POVRĆA: Grašak sa pečurkama i peršunom

Za pripremu ovog jela vam je potrebno:

120 g šampinjona
600 g graška u zrnu
50 g ulja
kašika peršunovog lista
kašika mirođije
1 glavica crnog luka
biber, so

 

Priprema:

Na zagrejanom ulju i vodi dinstajte grašak dok ne omekša. Na malo ulja propržite seckani luk, oprane i iseckane pečurke i dinstajte dk ne omekšaju. Kada je grašak bude skoro gotov, pomešajte ga sa pečzrkama, posolite, pobiberite i nastavite da dinstate. Pre služenja, dodajte još seckani peršunov list i seckanu mirođiju.

Pročitajte i  5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

grašak

Izvor: Eparhija Šabačka

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...