Kако правилно украсити јелку: Овим практичним саветима привуците хармонију и богатсво у ваш дом!

0
5804

Ево како да новогодишњу и божићну декорацију уредите тако да вам ствара позитивну енергију у дому! Време празника зна да буде и стресно, како за кућни буџет тако и због припрема и еуфорије. Уредите ваш дом божићном декорацијом тако да вам ствара САМО позитивну енергију.

Уколико мислите да је потпуно свеједно где ћете ставити новогодишњу јелку и како ћете је украсити, варате се! Најбољој хармонији у вашем дому допринеће ако јелку будете ставили баш у ове делове вашег дома!

Зимзелено дрвце симболизује дуговечност и пријатељство, а троугласти облик новогодишње јелке сматра се симболом „ватре“ . Горњи леви угао ваше куће сматра се „површином богатства“, а троугласти облици и предмети састављени од дрвета су нарочито снажни. Постављање јелке на овом месту ће да привуче богатство и просперитет у ваш дом.

Pročitajte i  Пророчанство последњег Тарабића леди крв у жилама: Почеће рат незамисливих размена, а сви ће желети да се склоне у Србију!

Такође, добра места за новогодишње јелке су генерално сви углови вашег дома или централни део куће, где ће да се стабилизује енергија током ове ужурбане сезоне.

Kако је правилно украсити, а да нам не ремети позитивну енергију?

У случају да сте јелку поставили на север, украсите је стакленим декорацијама плаве, беле, сребрне и златне боје. Јелка на западу или северозападу би требало да буде у белим, сребрним, златним и жутим тоновима, а никако црвеним. У случају да се јелка налази у југозападном или североисточном делу дома, повољне су декорације у жутим и црвеним тоновима и пуно керамичких украса, док се бела и сребрна боја не препоручују.

Pročitajte i  Молитва Светом Јовану Крститељу: Помолимо се овом великом светитељу за здравље, мир и све ближње

Kако бисмо допринели квалитетнијој повезаности породице, пожељно је да сваки члан постави барем један украс на јелку будући да тим чином поставља и своју личну енергију.

Ево на којим местима НИKАKО није добро поставити јелку –

Ипак, није добро ако јелку поставите на предњи улаз, или преблизу вратима. Затим у ходнику или соби где може да блокира пролаз, у подручју где ће да омета проток животне енергије или превише близу извора топлоте или камина, где може да изазове пожар или да се осуши брже.

Pročitajte i  Колико дуго можемо чувати свету водицу и шта треба урадити са прошлогодишњом када у кућу донесемо нову?

За постизање позитивног расположења генерално у празничном декору куће користите пуно тамнозелене боје. У дому је присутна превелика количина енергије ватре (запаљене свеће, свеприсутна црвена боја и украсна расвета) која доприноси свађама и нервози, а тамнозелена боја је успешно упија. Зимзелене гранчице, венчићи, декорације и зелени столњаци одлично балансирају енергију простора.

За пријатну атмосферу свакодневно запалите арома лампицу с уљима мандарине, поморанџе, лимуна или цимета.

Дневне.рс

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име