Како је Предраг Ејдус говорио о својој љубави дугој 43 године: Био је поносан што је освојио једну од најлепших жена Београда

0
9567
Фото: Јутјуб/принтскрин

Предраг је био у браку са сценографом и архитектом Милицом Ејдус више од 40 година из којег има ћерку Вању и сина Филипа.

Глумац је својевремено у једном интервјуу открио како је упознао своју супругу и како је њихова љубавна прича почела.

– Приметио сам је много пре него што сам је упознао. Становао сам код Правног факултета, а она је туда свакодневно пролазила са другарицама на путу до Архитектонског факултета. И стварно је била прелепа, па су је приметили па су је приметили и сви други, не само ја. Ми смо у то доба били клинци, оне су већ биле студенткиње, а ми гимназијалци. Нисам ни сањао да ће бити моја. Касније смо се упознали и све је имало природан пут, па је тако дошло и до нашег зближавања и брака. Венчали смо се када сам се вратио из војске 1975. године и наравно да сам био поносан на супругу, али и на себе што сам успео да освојим једну од најлепших жена Београда – рекао је глумац својевремено.

Pročitajte i  Родитељи, ово није за игру: Видео игрице, чак и оне стратешке, заглупљују децу!

Много година касније, када су га питали како су он и Милица успели да сачувају брак, имао је крајње једноставно објашњење које би можда сви требало да послушамо:

“У браку мора да има разумевања, а по свему судећи супруга га је имала за мене као и ја за њу. Не постоји идеалан брак, али ми смо се венчали и добили децу из љубави, бавили се сличним професијама и верујем да смо због тога успели. Имали смо сличне идеје како да васпитавамо децу, па их тако никада нисмо лагали, чак и када се говорило о непријатним истинама. После свега, запитам се да ли је могуће да смо тако дуго заједно и пожелим да и себи и њој доделим медаљу. Ипак, знам да би она више волела леп прстен, што планирам да јој купим за годишњицу”, испричао је Ејдус 2009. године.

Pročitajte i  Срећан је само онај ко у срцу има љубав: Патријарх Порфирије пожелео ђацима срећан почетак школске године

Извор: Курир

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име