Predsednik opštine Mionica uručio roditeljima mioničkih beba vredne poklone

0
369

Roditeljima mioničkih beba danas su ispred zgrade Uslužnog centra

svečano uručena dečija auto sedišta i kolica. Poklone opštine Mionica uručio je predsednik opštine Mionica Boban Janković, a ovom prilikom je podeljeno 24 kompleta auto sedišta i kolica za 9 devojčica i 15 dečaka.

– Trudićemo se da u narednom periodu obezbedimo još više poklona i podsticaja za mlade bračne parove. Svakodnevno predano radimo kako bismo obezbedili bolje uslove za život naše dece. Raduje me to što ste izabrali da ostanete ovde i da se zajedno borimo za prosperitet naše zajednice. Nadam se da će vam pokloni opštine Mionica biti od koristi i da ćemo se uskoro ponovo videti istim povodom i na istom mestu – naglasio je Boban Janković.

Pročitajte i  Opština Mionica obeležila važan jubilej: 126 godina postojanja varoši

Podela dečijih auto sedišta sprovodi se u okviru aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Mionica, a na inicijativu predsednika opštine Mionica Bobana Jankovića od početka prošle godine roditelji od lokalne samouprave dobijaju na poklon i kolica za svoje bebe.

Predsednik opštine Mionica uručio vredne poklone za mioničke mališane. Roditelji dobili auto sedišta i kolica u kojima će voziti njihovi mališani.
Vredni pokloni za mioničke bebe
Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime