Председник општине Мионица уручио родитељима мионичких беба вредне поклоне

0
720

Родитељима мионичких беба данас су испред зграде Услужног центра

свечано уручена дечија ауто седишта и колица. Поклоне општине Мионица уручио је председник општине Мионица Бобан Јанковић, а овом приликом је подељено 24 комплета ауто седишта и колица за 9 девојчица и 15 дечака.

– Трудићемо се да у наредном периоду обезбедимо још више поклона и подстицаја за младе брачне парове. Свакодневно предано радимо како бисмо обезбедили боље услове за живот наше деце. Радује ме то што сте изабрали да останете овде и да се заједно боримо за просперитет наше заједнице. Надам се да ће вам поклони општине Мионица бити од користи и да ћемо се ускоро поново видети истим поводом и на истом месту – нагласио је Бобан Јанковић.

Pročitajte i  Звали су је "грешна" и "шугава" принцеза: Српском краљу нанела је велику срамоту због чега је ПРОТЕРАНА ГОЛА ИЗ СРБИЈЕ

Подела дечијих ауто седишта спроводи се у оквиру активности Савета за безбедност саобраћаја општине Мионица, а на иницијативу председника општине Мионица Бобана Јанковића од почетка прошле године родитељи од локалне самоуправе добијају на поклон и колица за своје бебе.

Predsednik opštine Mionica uručio vredne poklone za mioničke mališane. Roditelji dobili auto sedišta i kolica u kojima će voziti njihovi mališani.
Вредни поклони за мионичке бебе
Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име