Akcija se nastavlja: Predsednik opštine Mionica uručio dečija sedišta i kolica roditeljima mioničkih beba

0
586

Predsednik opštine Mionica Boban Janković je u ponedeljak 16. decembra u sali Skupštine opštine svečano uručio dečija auto sedišta i kolica roditeljima mioničkih beba koje su rođene u protekla četiri meseca. Takođe, iz budžeta opštine Mionica porodiljama je obezbeđena i jednokratna novčana podrška u iznosu od po četrdeset hiljada dinara.

-Ulažemo velike napore da obezbedimo što bolje uslove za život naših sugrađana, a deca su nam uvek na prvom mestu. Svi smo ponosni zbog činjenice da će se u 2019. godini, prvi put nakon nekoliko godina, na području opštine Mionica roditi više od 100 beba. Prinove su ove godine stigle u 102 domaćinstva, a do 31. decembra broj novorođenih beba će se sigurno još povećati-naglasio je Janković.

Pročitajte i  Etno selo "Azbuka": Savršeno mesto da odmorite dušu i telo

Opština Mionica još od početka 2017. godine obezbeđuje besplatna dečija auto sedišta u okviru aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Mionica. Do sada je podeljeno preko 200 bezbednosnih sistema za decu, a na inicijativu predsednika opštine Mionica od početka 2019. akcija je proširena i na podelu besplatnih kolica za bebe.

Pročitajte i  Sprski Tajland ili Dunavski Maldivi! Srbi odlepili za ovim ostrvom: Izgleda kao pravi egzotični raj
Predsednik opštine Mionica Boban Janković uručuje vredan poklon mami Mioničke bebe
Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime