Председник општине Мионица уручио вредне поклоне најбољим ђацима

0
548

Председник општине Мионица Бобан Јанковић уручио је лаптове најбољим мионичким ђацима као награду за рад, труд и залагање током досадашњег школовања. Вукову диплому ове године добило је четири мионичка основца.

Основна школа „Војвода Живојин Мишић“ у Рајковићу ове године имала је једног ђака генерације и то Душицу Јовановић из Мратишића, док је  у основној школи „Милан Ракић“ у Мионици за ђака генерације проглашена Наташа Читаковић из Горњег Мушића, а Ксенија Вујичић из Гуњице и Лазар Николић из Мионице су понели титулу вуковаца.

-Надам се да ће наши вуковци наставити да нижу успехе и даље. Душица, Николина, Ксенија и Лазар су титуле најбољих ђака оправдали и на пријемном испиту и показали своје знање.  Битно је да имате циљ у животу и да на путу до његовог остварења усвајате нова знања и развијате своје вештине. Желим вам да остварите своје жеље и циљеве и да будете успешни-поручио је Јанковић вуковцима.

Ове школске године 120 мионичких осмака завршило је основно школовање, а њих 26 постигло је одличан успех.

По речима вуковаца, сви планирају да наставе своје школовање и да се понајвише опробају у природним наукама. Узимајући у обзир њихов успех и талентат, сигурно је да успех неће изостати у наредном периоду њиховог школовања и да ће засигурно једног дана постати успешни инжењери, лекари, научници, а пре свега добри и вредни људи који ће ударити јаке темеље развоја и солидарности читаве заједнице.

Сви мионички основци ове сезоне имају право на бесплатан боравак на базеним СЦ „Мионица“, а сви мионички ђаци су у прилици да бесплатно похађају све обуке и часове које нуди општински „Центар за развој и образовање“.

Председник општине Мионица уручује лаптове за најбоље ђаке

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име