Представљање туризма Србије у Темишвару

0
313

Туристичка организација Србије, у оквиру регионалне кампање којом се интензивира промоција туристичке понуде Србије у земљама у окружењу, организовала је 18. маја 2022. године пословни догађај у Темишвару.

Циљ овог посебног догађаја на веома важном тржишту за српски туризам је да се представи целокупна туристичка понуда Србије кроз призму новог туристичког бренда земље, као да се обнови постојећа сарадња и успостави нова са представницима туристичке привреде и медијима Румуније.

Pročitajte i  BigPizza од сада доступна на Mister D апликацији

Након презентације могућности одмора у српским градовима, природних лепота и манифестација које се одржавају током целе године у земљи, богате културне и гастрономске понуде као и погодности за породични и активни одмор, уприличена је и пословна радионица – сусрети представника српских агенција и хотела са румунским организаторима путовања.

Поред представника ТОС-а, туризам Србије представиле су и туристичке организације Београда, Ниша, Сокобање, Вршца, Кикинде, и Великог Градишта.

Pročitajte i  Свратите у БУЛЕВАР ВИНА: Највећи избор за све љубитеље "пића богова"! Могућност доставе на кућну адресу!

Гостима, учесницима и представницима медија током догађаја обратили су се генерални конзул Србије у Темишвару Владан Тадић, председник Савеза Срба у Румунији Огњен Крстић, помоћник директора Туристичке организације Србије Весна Златић, директор Туристичке организације Београда Миодраг Поповић, заменик начелника округа Тимиш Сорин Јонеску. Догађају су присуствовали представник жупанијског савета Тимиш виши саветник за туризам Богдан Шофлау, испред града Тимишвара саветник за туризам Лућија Соломон и представник Привредне коморе жупаније Тимиш Лаура Барбу.

Pročitajte i  Оригинални амерички хот дог из Hot Dog & Pizza Factory на Mister D апликацији
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име