Престижно признање: Представници Конгресног бироа Туристичке организације Србије изабрани за најутицајније у Европи

0
391
Прва два места заузели су Душан Боровчанин и Игор Ковачевић

Осмо по реду гласање за најутицајније европске представнике дестинација у конгресној индустрији протекло је у знаку Србије. Прва два места у топ 10 кандидата заузели су представници Конгресног бироа Туристичке организације Србије. Прво место припало је заменику директора Душану Боровчанину, који је од недавно део тима са којим је за кратко време постигао запажене резултате, а другопласирани је дугогодишњи професионалац у овоj области,  директор Конгресног бироа Србије Игор Ковачевић.

Ово престижно признање “ The Meeting Star ” додељује један од најугледнијих магазина и онлајн портала конгресне индустрије “Kongres Magazine“. И овог пута потврђена је традиционално добра позиција Србије на конгресној мапи Европе и препознат  професионални приступ запослених у Конгресном бироу.

“Србија је традиционално добро позиционирана на конгресној мапи Европе и у последњих 10 година се континуирано налази у 50 најбоље рангираних дестинација на свету према рангирању ICCA (International Congress and Convention Association). Оваква признања резултат су активне улоге Туристичке организације Србије и њеног Конгресног бироа у промоцији дестинације за овај вид туризма, затим изузетно динамичног развоја квалитетне понуде на дестинацијама широм Србије, али такође и изванредно професионалној и срдачној услузи коју пружају сви туристички радници у Србији” изјавио је Душан Боровчанин, заменик директора Конгресног бироа Туристичке организације Србије.

Готово 7 хиљада прегледа и око 2 хиљаде гласова пристигло је редакцији магазина у периоду од 10.12.2021-21.01.2022. године. Свечана церемонија доделе признања  The Meeting Star “ биће уприличена за време одржавања сајма конгресног туризма у Љубљани “Conventa Trade Show”.

Више о добитницима престижног признања можете сазнати на линку.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име