Преко 300 акција у најбољим ресторанима само на Mister D

0
311

Mister D, апликација за доставу хране и намирница поново је обрадовала своје кориснике великим попустима до чак 50%. Преко 300 акција у најбољим ресторанима чека све кориснике овог брзорастућег сервиса за доставу.

„Одлучили смо се да свим корисницима олакшамо октобар и сезону киша, и да им колико можемо смањимо потребу за изласком напоље. Наши достављачи су спремни, и једино што ће кориснику можда бити отежавајуће јесте сам избор између неких од најбољих ресторана у граду. Са нашим партнерима смо уговорили преко 300 акција па верујем да ће се наћи за сваког по нешто“, рекао је директор Mister D, Марко Станковић.

Сервис за доставу хране, који је за кратак период стекао поверење великог броја корисника, наставио је са бројнима акцијама чиме свакодневно оправдава брзорастућу популарност.

„Трудићемо се да редовно унапређујемо квалитет нашег пословања, чиме конкретно мислим на све тимове који су задужени за бригу о нашим корисницима. Такође, јединствени лоyалтy програм свим корисницима омогућава свакодневно сакупљање поена и преласке на нивое чланства, а самим тим и додатне попусте на већ снижени асортиман цена услуге и додатну погодност у виду месечног изазова, за све који уживају да се такмиче и освоје вредне промо кодове”, додао је Станковић.

Mister D, доступан је у чак девет градова широм Србије и то у Београду, Новом Саду, Нишу, Чачку, Крагујевцу, Крушевцу, Лесковцу, Панчеву и Суботици.

Апликацију Mister D можете преузети са App ili Play stora.

Извор: Mister D

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име