Преукусна пита од вишања: Хрскава и сочна, најбољи слаткиш уз кафу и чај

0
3035
Фото: Бакина кухиња

Потребно је: 500 гр готових танких кора; 300 гр вишања; 100 гр шећера; 2-3 јаја; 2-3 кашике гриза; 50 мл уља; 200 мл јогурта; 1/2 прашка за пециво.

Припрема: Јаја умутити са шећером, додати гриз и прашак за пециво, јогурт и уље и изједначити. Прву кору намазати добијеним филом, додати другу преко ње па распоредити вишње.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

Савити мало ивице и увити у ролницу и пресавити на пола. Плех премазати уљем па ређати ролнице у плех. Остатак умућених јаја и гриза све сипати преко и изравнати.

Пећи на 200 степени Ц око 40-45 мин. Посути прах шећером и ванилин шећером. Сећи кад се охлади.

Pročitajte i  Срећан је само онај ко у срцу има љубав: Патријарх Порфирије пожелео ђацима срећан почетак школске године
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име