Prijavite se: U toku je konkurs za dodelu nagrade “Turistički cvet”

0
133

Turistička organizacija Srbije je, posle godinu dana pauze izazvane pandemijom, tokom koje nije dodeljeno priznanje, raspisala konkurs za dodelu nagrade „Turistički cvet” za 2021. godinu, u sledećim kategorijama:

  1. Turistička organizacija;
  2. Turistička manifestacija;
  3. Receptivna turistička agencija;
  4. Ugostiteljski objekat za smeštaj / kategorija u dve potkategorije:

∙  Ugostiteljski objekat tipa: hotel,

∙  Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj;

  1. Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.
Pročitajte i  Osvežavajući sok od žalfije: Pravi letnji hit! Pravi se lako, a zdraviji je čak i od zove

Prijavljivanje na konkurs trajaće do 31.10. 2021. godine.

,,Odlučili smo da je u 2021. uprkos izazovima bilo dovoljno posvećenih, angažovanih, inovativnih turističkih destinacija, lokaliteta, ugostitelja koji zaslužuju da se njihov rad prepozna i vrednuje, upravo zato ideja nam je da sve subjekte u turizmu pozovemo da se ove godine prijave na konkurs „Turistički cvet”, istakla je Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije.

Pročitajte i  Srpski vladari najviše su ženili žene OVA DVA IMENA: Najmoćnije srpske princeze, kneginje, kraljice i carice
Nagrada “Turistički cvet”

 

Prijave se dostavljaju isključivo na on-line popunjenom obrascu zaključno sa 31. oktobrom 2021. godine, koji se nalazi na sajtu www.turistickicvet.rs. Žiri za dodelu nagrade će posebnu pažnju obratiti na nove programe, inovativne projekte, kreativne inicijative, angažman pojedinaca i organizacija kojima je turistička ponuda Srbije bila obogaćena i istovremeno prilagođena uslovima izazvanim epidemijom virusa Korona.

Pročitajte i  Novčanica zbog koje se u Kraljevini SHS išlo na robiju: Naslikao ju je Paja Jovanović, a na njoj se prvi put našao lik poznate žene iz Srbije

bije

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime