Општина Мионица организовала радни састанак од велике важности: Привредници и предузетници целог мионичког краја на једном месту

0
269

Председник општине Мионица Бобан Јанковић је у петак 27. децембра организовао радни састанак, којем је присуствовало две стотине привредника и предузетника са територије општине. Јанковић је у уводном обраћању нагласио да је ово леп начин да представници јавног сектора и привреде заједно обележе завршетак успешне године за Мионицу и изразио уверење да ће наредна година бити још успешнија.

“Наш циљ је да као локална самоуправа обезбедимо једнаке шансе за све грађане Мионице. Општина је место где сваки наш привредник и предузетник може добити потребне информације у вези могућности остваривања кредита и подстицајних средстава са свих државних нивоа, али и саветодавну помоћ” -рекао је Бобан Јанковић. Такође, председник општине Мионица је том приликом истакао да је на локалној самоуправи и привредницима да се договоре о томе какви треба да буду будући задаци Привредног савета Мионице, чија је основна улога подстицање развоја локалне привреде и раст запошљавања и животног стандарда грађана Општине.

Pročitajte i  На отвореним базенима у Мионици почела сезона купања: Летња забава за све узрасте и генерације

Радном састанку су присуствовали и представници Фонда за развој и Привредне коморе Србије који су овом приликом представили најважније кредитне линије Фонда и државне подстицаје из области привреде.

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име