PRIZORI SRBIJE KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI: Video u kom su prikazane lepote Srbije kroz sva 4 godišnja doba ostavlja bez daha!

0
1119

Lepote Srbije koje će vas očarati i zavesti, te naterati da što pre krenete u avanturu!

Lepote Srbije oduvek su mamile foto objektive i spretno oko kamere, kako domaćih tako i stranih turista. Nakon što nas je 2014. godine Creative Light studio oduševio prelepim prizorima naše prestonice, ovoga puta napravio je sjajan video posvećen čitavoj Srbiji.

 lepote Srbije

Pročitajte i  Žrtvujući se za Srbiju otišla u harem: Zbog srpske princeze Olivere i sramote koju su joj naneli, sultan Bajazit izvršio je samoubistvo

U fantastičan video u trajanju od nepuna tri minuta, stali su svi prizori naše bogate i prelepe Srbije, za ponos i divljenje njenih stanovnika, ali i za razglednicu svim strancima da dođu i iskuse pravu lepotu i prirodu kojom se Srbija diči.

 lepote Srbije

Uživajte u lepoti naše Srbije u videu na sledećoj stranici!

Autor ovaj snimak opisuje kao kolekciju najlepših destinacija tokom sva četiri godišnja doba, nastalu kombinacijom različitih metoda snimanja u periodu dužem od dve godine.

Pročitajte i  Pripreme za proslavu stogodišnjice postojanja Novosadskog sajma: Najstarija sajamska kuća Srbije spaja pokidane veze i narode i donosi inovacije

Kome je promakao video o prestonici iz 2014, tu smo da ga podsetimo. Ne propustite jednako očaravajuće prizore našeg Beograda klikom na sledeću stranicu!

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime