PRODAJE SE VILA , 3 SPRATA, CENA – 1 DINAR“: Poučna priča o nemogućem, potrebno je samo verovati da je u stvari sve MOGUĆE!

0
365

Ovako je glasio oglas: „Prodaje se vila sa 3 sprata, bazenom i vrt. Cena – 1 dinar“.– Glupost! – promrmljao je beskućnik i bacio novine. Šetajući ulicama u potrazi za hranom, na zidu jedne zgrade ponovo je uočio oglas:

0052-Kako-sam-postao-beskućnik

„Prodaje se vila pored sa 3 sprata sa bazenom i vrtom. Cena – 1 dinar“. „Greška u tekstu, verovatno“, pomislio je beskućnik i gunđajući u sebi, i krenuo je dalje.

Izašavši na glavnu ulicu, obratio je pažnju na veliki bilbord : „Prodaje se vila sa 3 sprata, bazenom i vrtom. Beskućnik se zamislio. Njegova radoznalost mu nije davala mira, pa je rešio da proveri koja budala može da napiše tako nešto. Nije imao šta da izgubi, osim zadnjeg dinara koji je imao u džepu.

Pročitajte i  Najlepša pesma RODOLjUBIVIH osećanja: "I ovaj kamen zemlje Srbije..."

French Baroque Beverly Hills Chateau

Došavši na adresu, ugledao je tu istu vilu sa slike. I dalje začuđen pozvonio je na vrata. Vrata je otvorila lepa žena:

– Oprostite… Ja sam  došao u vezi oglasa.. Da nije u pitanju neka šala?
– Ne, ne! Na pravom ste mestu! Sve je ispravno.
– Mislim na cenu… 1 dinar.. Da li je to zaista tako?

Pročitajte i  Kako sačuvati brak: Mnogi nikad ne prepoznaju da je "caka" u OVOJ stvari protiv koje MORATE SNAŽNO da se borite!


– Da, tako je, 1 dinar! Ako ste zainteresovani možete pogledati kuću. Cena – 1 dinar“.Od uzbuđenja, on je dao svoj poslednji dinar i postao je vlasnik fantastične vile. Ali je, ipak, rešio da upita zašto je tako neverovatno niska cena? Na to, nasmejavši se, žena je odgovorila:

Max Azria Holmby Hills home

„Moj suprug je pre svoje smrti u testamentu naznačio da prodam ovu vilu, a novac dobijen od nje uplatim na račun njegove ljubavnice. Ne mogu da ne ispunim njegovu poslednju želju. Oglas je stajao 6 meseci i vi ste jedini ko se odazvao na njega. Želim vam sve najbolje!“I otišla je. Naravoučenije: Šansa je pružena svakom. Potrebno je samo verovati da je nemoguće – moguće!

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime