Продужена сезона у Ресавској пећини: Будуће младенце могао би да обрадује један сјајан новитет

0
957

С обзиром на неочекивано топло време током јесени, руководство ЈП „Ресавска пећина“ одлучило је да ове године продужи сезону. То значи да ће водичка служба радити у комплетном саставу до 3. децембра ове године. Недавно су, услед зимског рачунања времена, прешли на радно време од 08:00-16:00, које ће трајати до пролећа наредне године када почиње нова сезона.

Оно што је важно напоменути за посетиоце Ресавске лепотице јесте да и после 16 часова могу да посете пећину када је дежуран чувар природе, који их такође може повести у обилазак.

Треба истаћи да у овом тренутку број посетилаца износи приближно 58 500, што је за око 1500 посетилаца више у односу на читаву претходну годину. Продужетак сезоне даје наду да до краја године запослени у ЈП „Ресавска пећина“ остваре свој циљ а то је 60 000 посетилаца.

Руководство Ресавске пећине спремило је и један примамљив новитет за све будуће младенце.

Од ове године реактивирана је могућност организације венчања у Ресавској пећини и Лисинама и с обзиром да је сада период планирања венчања за следећу годину, позивају се сви заинтересовани парови да контактирају запослене у ЈП „Ресавска пећина“ за више информација. Овог лета неколико парова свој најлепши дан прославило је управо овде.

Важно је поменути да ће и током предстојећег државног празника 10, 11. и 12. новембра Ресавска пећина бити доступна посетиоцима сваког дана у стандардном радном времену.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име