Produžena sezona u Resavskoj pećini: Buduće mladence mogao bi da obraduje jedan sjajan novitet

0
721

S obzirom na neočekivano toplo vreme tokom jeseni, rukovodstvo JP „Resavska pećina“ odlučilo je da ove godine produži sezonu. To znači da će vodička služba raditi u kompletnom sastavu do 3. decembra ove godine. Nedavno su, usled zimskog računanja vremena, prešli na radno vreme od 08:00-16:00, koje će trajati do proleća naredne godine kada počinje nova sezona.

Ono što je važno napomenuti za posetioce Resavske lepotice jeste da i posle 16 časova mogu da posete pećinu kada je dežuran čuvar prirode, koji ih takođe može povesti u obilazak.

Pročitajte i  Skriveni biser Srbije: Milivska klisura je pravi raj na zemlji

Treba istaći da u ovom trenutku broj posetilaca iznosi približno 58 500, što je za oko 1500 posetilaca više u odnosu na čitavu prethodnu godinu. Produžetak sezone daje nadu da do kraja godine zaposleni u JP „Resavska pećina“ ostvare svoj cilj a to je 60 000 posetilaca.

Rukovodstvo Resavske pećine spremilo je i jedan primamljiv novitet za sve buduće mladence.

Pročitajte i  Potpuno genijalno: Pogledajte remek-dela arhitekture brutalizma na prostorima stare Jugoslavije

Od ove godine reaktivirana je mogućnost organizacije venčanja u Resavskoj pećini i Lisinama i s obzirom da je sada period planiranja venčanja za sledeću godinu, pozivaju se svi zainteresovani parovi da kontaktiraju zaposlene u JP „Resavska pećina“ za više informacija. Ovog leta nekoliko parova svoj najlepši dan proslavilo je upravo ovde.

Pročitajte i  Skriveni biser Srbije: Milivska klisura je pravi raj na zemlji

Važno je pomenuti da će i tokom predstojećeg državnog praznika 10, 11. i 12. novembra Resavska pećina biti dostupna posetiocima svakog dana u standardnom radnom vremenu.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime