Projekat od velikog značaja za stanovnike Mionice: U toku je izgradnja i izmeštanje vodovodne mreže u selima Šušeoka i Osečinica

0
50

Sredstvima opštine Mionica finansiraju se radovi na izgradnji razvodne mreže u Šušeoci i izmeštanju dela vodovodne mreže u Osečenici koje izvodi JKP „Vodovod Mionica“.

U Šušeoci se izvode radovi na postavljanju više od 6 kilometara nove razvodne vodovodne mreže, dok je u Osečenici u toku izmeštanje oko 500 metara cevovoda koji će ubuduće prolaziti putnom infrastrukturom.

Pročitajte i  Lekcija Živojina Mišića srpskim junacima: "Probudite se, ljudi, osvestite se"... od sloma do protivofanzive i konačne pobede!

-Mionica je bogata izvorima kvalitetne pijaće vode, ali su neplanska ulaganja i stihijska izgradnja u prošlosti doveli do toga da imamo enormne gubitke i da voda umesto na česmama, završi u voćnjacima i livadama.

Pomeranjem cevovoda sa privatnog zemljišta na javne površine, odnosno uz putnu infrastrukturu, omogućićemo brže i efikasnije održavanje, a samim tim i pouzdanije vodosnabdevanje svih korisnika sistema-rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković prilikom obilaska radova.

Pročitajte i  Virtuelna tura kroz rodnu kuću vojvode Živojina Mišića

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime