Дођите у Србију: Промотивна кампања Туристичке организације Србије на Euronews-у

0
97
Novi Sad, izvor: Turistička organizacija Srbije

Туристичка организација Србије, покренула је у сарадњи са Euronews-ом, промотивну туристичку кампању, којом се путници широм Европе позивају да се овог лета одморе и уживају у Србији.

„Бројна истраживања, укључујући и она које је ТОС спроводио, показала су да пандемија није смањила жељу људи да путују, напротив, а у наредном периоду водећи медији од поверења, какав је Euronews, играће кључну улогу у информисању и подстицању тражње за безбедним и истовремено новим и узбудљивим искуствима које европске и светске дестинације пружају“, изјавила је мр Марија Лабовић,  директорка ТОС-а поводом покретања ове кампање.

Кампања ће трајати до 16. јуна на телевизији Euronews  и дигиталној платформи и укључиће 40 емитовања промотивног видео спота у трајању од 30 секунди. У споту је у првом плану одмор у природи, а паралелно са њим у оквиру телевизијске кампање предвиђено је 20 емитовања серијала покретних слика Новог Сада, лауреата Европске престонице културе 2022, и то на енглеском, француском, немачком, шпанском, италијанском, руском, турском, мађарском и грчком језику.

Pročitajte i  "Ископаше ти очи лепа слико"... Истина о фресци краљице Симониде у Грачаници коју је опевао Милан Ракић

Посебан сегмент дигиталне кампање одвијаће се на тематској платформи Euronews.travel покренутој на euronews.com 2020. године, а која кроз информативни и инспиративни садржај и упечатљиве фотографије представља јединствене дестинације и доживљаје и нове трендове путовања који ће бити носиоци туризма будућности. Управо на овој платформи већ је објављен први чланак о препорукама за испуњени викенд који гости могу провести у Новом Саду, https://www.euronews.com/travel/2021/05/17/5-things-to-do-during-a-weekend-in-novi-sad-a-european-capital-of-culture-in-2022, а теме осталих чланака односиће се на српска еко села као успешне примере сеоског туризма, одабране пешачке руте Србије, понуде намењене дигиталним номадима и друге занимљивости.

Pročitajte i  Родитељи у Србији све више дају страна имена деци: Ово је листа најпопуларнијих у 2021. години

Рекламни банери I 📌 Serbia  биће приказани више од 1,8 милиона пута, а планирана је и додатна промоција на друштвеним мрежама, интерактивни story на Инстаграму, постови и друго.

Euronews је водећи европски информативни канал који се широм света емитује у 160 земаља, а његове телевизијске и дигиталне платформе прати 150 милиона људи месечно.

Pročitajte i  Тому је савест УБИЈАЛА, месец дана није могао да УМРЕ! Ово је разлог свађе Томе и Новице Здравковића

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име