Је ли ово могуће?! Пронашла комшијин новчаник са свега 500 динара да би након враћања истог показала своје право лице

0
465

Још једна прича о изгубљеном, па пронађеном новчанику ових дана шири се друштвеним мрежама, највише из разлога што је све фасцинирао поступак женске особе која је новчаник и пронашла.

Причу је посведочио комшија човека који је новчаник изгубио, јер није могао да остане равнодушан када је чуо шта је пре неколико дана доживео његов комшија, и не запита се – куда иде овај свет?

Све се одиграло у једној малој улици са свега неколико зграда. Мали комшилук, сви се углавном познају, поздрављају на улици и друже.

Pročitajte i  Бојси из Мућки ОЧИТАО ЛЕКЦИЈУ глумици која је попљувала Србију: Глумац на страни Срба, ПОКЛОПИО је једном реченицом

новчаник

Тог дана једна женска особа из истог комшилука пронашла је новчаник испред самог улаза у зграду. Из докумената је сазнала коме припада новчаник и на коју адресу може да га врати. У питању је био комшија који живи на само 50 метара од њене зграде, па је одмах отишла на његова врата желећи да му врати изгубљен предмет. Пошто га није пронашла код куће оставила је поруку да јој се јави.

Pročitajte i  Нека је вечна слава хероју Србије: Годишњица смрти доктора Миодрага Лазића

Човек се силно обрадовао када је видео да још увек постоје добри људи који ће вратити изгубљено, пресрећан што неће морати поново да вади сва документа, и наравно одмах окренуо њен број.

Јавила се и рекла:

– Знаш шта, не могу да се налазим с тобом, морам да сачекам мужа да дође (?!) па да се договоримо око свега – а ваљда ће и да падне нека част! – рекла је – док је човек слушао запрепашћено како више пута понавља да очекује неку “част”.

Pročitajte i  Београдска маца ХИТ на интернету: Запосела киоск у Војислава Илића, а својом реакцијом на купце НАСМЕЈАЛА све пролазнике

Иначе је незапослен, а у новчанику је, поред докумената, имао око 500 динара, а она је била сасвим добро упућена у његову финансијску ситуацију (као и све “брижне” комшије).

На крају је човек који је о овоме писао на Фејсбуку прокоментарисао да, пре свега, не разуме шта тражи муж у целој причи и да за беднији потупак није скоро чуо!

А да ли сте ви?

(Еспресо.рс)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име