Богородица ће упозоравати људе на ово, али нико је неће слушати: Пророчанство свештеника о 21. веку

0
7439

Познати немачки свештеник из 17. века оставио је иза себе пророчанство о земљи која ће доживети два страшна рата.

Ово пророчанство објављено је у књизи Тајне пророка и описује 21. век на најјезивији нацин, називајуци га најизопаченијим од свих.

У пророчанству се говори и о малој земљи на југу Европе, која је преживела два рата, али ће постати храм Божји у овом веку.

“У већини земаља деца ће се подићи против својих родитеља, грађани против власти, верници против Бога, читаво човечанство бориће се се против поретка. Избиће велики рат, у ком ће смртоносно оружје падати с неба на начин који још није виђен.

Pročitajte i  У једну београдску улицу стаје сва српска историја: Дирљива прича Моме Капора о томе ко смо, шта смо и од чега смо направљени

Доћи ће до привременог застоја, а затим до још жешћег наставка тог рата када ће се читав свет преокренути наглавачке. Доћи ће до великих новчаних сломова и до уништавања добара. Људи ће бити као без разума и с мало поштовања чак и према најближима”, наводи се у пророчанству.

“Отровна испарења и зраци који пале јаче од Сунца, небом ће летети лађе пуне страшних бомби и стрела. Убитачне летеће звезде и сумпорна ватра уништиће многе градове”, ово је прилагођени опис оружја која ће се користити.

Наш 21. век описује се као најизопаченији у истприји, јер се човек дрзнуо да се понаша као бог. Овде се мисли  на поједине моћнике који кроје савремен стање у свету, а пророчанство каже да ће се народ подићи против њих у свим земљама.

Pročitajte i  Српска глумица са НАЈНЕОБИЧНИЈИМ ИМЕНОМ напустила земљу: Постала светски позната, а данас води школу

Још један врло значајан, а за нас посебно интересантан део пророчанства односи се на малу земљу на југу Европе, која ће бити изузетно важна кад дођу последње времена.

Око те земље ломиће се многа копља, а убитачне “летеће звезде” биће послате да је униште.

Због те земље многи ће народи ратовати, а народ који је насељава биће у неколико наврата пред потпуним уништењем. Створиће се из једног страшног рата, а поново ће се родити после још већег рата.

Pročitajte i  Није "ПОП" него "свештеник" или "отац": Постоји велики разлог због ког је погрешно ословљавати га овим именом

Та мала земља запашће у рат из кога ће се поново родити.

Њу многи неће волети јер се зна да је Бог у њој створио Адама и ту је, у давна времена, био Рајски врт. Сотона ће покушати да ту земљу уништи на више начина. Увек ће користити злато. Људи су тамо јако похлепни и због злата биће много крви проливено.

У тој земљи већ су се догодила два највећа рата у давној прошлости и оба су ти људи преживели. Богородица ће покушати да упозори људе на ово, али нико неће слушати, наводи се у пророчанству.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име