PROROČANSTVO O KOSOVU: Stari japanski prosvetitelj otkriva prastaro značenje Kosova

0
3820
Kosovo japanska religija

 

Mahikari pokret, duhovni pokret nastao na osnovu objava jednog prosvetljenog Japanca, ukazuju iz svojih starih knjiga na to da je Kosovo sveta zemlja. Oni tvrde da ne postoji bolest, već samo bolesne reči. Pogrešne reči mogu da napadnu i razore ljudsku auru, što dovodi do međusobnog uništavanja, pa i do ratova. Na to je ukazala Adela Margot, duhovni vođa ovog pokreta.

Kosovo japanska religija

U molitveniku pokreta, sačinjenom od objavljenih molitava, u jednoj pod nazivom KAMI MUKI SANĐI – Objava duha o namerama Gospodnjim, u kojoj se objašnjava nastanak sveta i tok odvijanja Božijeg plana – stoji doslovno i ova rečenica: Kosova seikinari, što bi prevedeno na srpski jezik značilo: Konjanik na belom konju, a jedan od mogućih prevoda je i Onaj koji stoluje i prosuđuje.

Gospođa Margot je čvrsto uverena da je u toj rečenici baš reč o našem Kosovu, i pretpostavlja da starojapanski i srpski jezik imaju isti duhovni koren i značaj. Prema tom jezičkom ključu, dakle, skriveno prastaro značenje reči Kosovo odnosilo bi se na božanskog konjanika na belom konju koji stoluje i prosuđuje.

Osnivač Mahikari pokreta, Sukuinuši Sama, objave je dobijao na starojapanskom jeziku, danas već gotovo jedva poznatom i jedva razumljivom. Prenosiocu objava je iz duhovnih sfera rečeno da je to u stvari “anđeoski jezik”. U nastavku saznajte šta su oni još predvideli po pitanju Kosova.

kosovo

 

Populacija koja tu živi nije nebeski narod nego anđeoski, narod koji je glasonoša, prenosilac, predstavnik, a sam ovaj prostor je – prostor gde stoluje kroz svoju prisutnost sam Vrhovni anđeo.

Ovaj prostor i ljudi koji žive u njemu predstavljaju izvorište mnogih događaja u svetu. To znači da, ako na ovim prostorima vladaju ljubav i harmonija, oni će vladati i u celom svetu.

S druge strane, ako ovde vladaju mržnja i sukobljavanje, to će se odraziti na ceo svet. Zato su oni videli Kosovo kao božanskog konjanika koji je trebao ovom svetu da prenese neku poruku. Postoji i mit o tome da je Kosovo zapravo centar sveta i da se ispod njega ukrštaju sile koje su napravile našu planetu, a potiču duboko iz dubine Zemlje.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име