ПРОРОЧАНСТВО РУСKИХ МОНАХА: Ево где ће Амери да беже ако почне Трећи светски рат

0
11082
Фото_ Јутјуб/принтскрин

Прозорљивост или дар пророштва као феномен, односно, дар Божији присутан је у православној Цркви од њеног настанка до данас.

Некад је ова прозорљивост таква да свети људи могу да виде душе, а понекад светитељи могу да виде и будуће светске догађаје и друштвене токове. Наишли смо на низ пророчанства руских светитеља о Трећем светском рату који говоре да ће он почети у Србији, односно, да ће Србија бити разлог истог.

Пророчанства светих отаца су углавном тачна, али и они сами упозоравају да је Бог жив и да понекад промени историјске токове, те да пророчанства не треба узимати здраво за готово. У сваком случају, вреди прочитати.

Pročitajte i  ПОЉУБИО ЈЕ МАЈКУ И КРЕНУО НА СТРЕЉАЊЕ Свирепа смрт Саве Шумановића: Усташе су га убиле и бациле у заједничку гробницу

Наиме, руски старац Владислав Шумов је прорекао да ће Русија заратити са Немачком, али и са Kином.

“Рат са Немачком ће почети опет преко Србије”, говорио је старац Владислав.

Он је такође рекао да ће све бити у огњу, велики руски градови такође, али да Русија неће страдати у огњу. Он је рекао и да ће Белорусија тешко страдати, али да ће се после тога ујединити са Русијом.

Pročitajte i  Меки унутра, а хрскави споља: Ово је набољи трик за најукусније пржене кромпириће!

Рекао је да ће и Турци ратовати са Грчком, те да ће Русија помагати Грчкој.

Схиархимандрит Стефан Атонски је говорио да ће Америка пропасти.

Та пропаст ће бити огромна, сва Америка ће се урушити, а Американци ће бежати у Русију и у Србију.

Старац Матфеј Вресфенски је у својим пророчанствима говорио да ће разлог Трећег светског рата бити “тако познат”, односно, већ виђен, а то је Србија.

“Милијарде људи ће страдати у рату Новог светског поретка против Русије”, говорио је овај старац. “Трећи светски рат ће почети у Југославији”, говорио је он.

Pročitajte i  Момо Капор о мукама Американаца да разумеју српске изразе: "Шта значи да је дете било пљунути отац? Зашто му је неко пљунуо оца"

Ово последње пророчанство које наводимо је интересантно, јер многи аналитичари сматрају да рат из Југославије јесте управо исти рат који се преко Kосова води данас у Украјини.

Недавно је и римски папа Фрања нешто слично рекао, говорећи да је Трећи светски рат у току и да се он одвија тихо кроз конфликте мањег обима.

Стил

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име