РУСИ ЋЕ ХРЛИТИ У БЕОГРАД… Пророчанство српског војника о Трећем светском рату: За прва два све погодио, а ево ШТА ЈЕ РЕКАО О ТРЕЋЕМ!

2
3800
Фото: Јутјуб/принтскрин/РТС

Много је прича о разним пророчанствима и предвиђањима, али оно што се наводно десило српском војнику Стевану Богићу за време служења војног рока у пролеће 1912. многе и данас оставља у чуду.

Према неким изворима, уочи рата са Турцима једне вечери 1912. у касарни у Kрагујевцу, тада 24-годишњи Стеван је имао сновиђење Балканских и три светска рата!

Оно што је посебно занимљиво је и да су ова Богићева пророчанства осванула су у немачким и аустријским новинама.

Детаље наводног догађаја прочитајте у даљем тексту.

За време мога служења 1912 у касарни у Kрагујевцу легао сам једно вече у кревет, и пошто се зачула труба за повечерје, спустио сам поред себе моју омиљену књигу Свето писмо. Светло се угасило и ја сам заспао.

У току ноћи сазнао сам какве ће задатке српски војник имати у предстојећем рату. Сањао сам једног лепог човека са брадом. На реверу његовог капута било је његово име: “Родни” – почиње Стеван причу и наставља:

Он је у једној руци држао Свето писмо, а прстом друге руке ми је показао, мени иначе познати капител из Откровења Јовановог, где стоји: Анђео је одлетео, и дато му је да одвеже четири анђела који су били везани на великој стени изнад Еуфрата (Откр.09,14). Родни ми је објаснио да су та четири анђела Србија, Црна Гора, Грчка и Бугарска! Онда ми је рекао:

“Ваше земље ће заједнички ступити у рат против турске царевине, победићете и заувек ћете се ослободити Турака. Али Бог је овом хришћанском савезу дао моћне кључеве којима ћете отворити врата Божијег страшног суда. Овај рат на Балкану проузроковаће даље и ратове међу вама, а потом један Светски рат и то ће бити Први од три, који ће донети свету до тада невиђено разарање и патњу.

Pročitajte i  Доручак Николе Тесле због кога се осећао као дечак са 78 година: Веровао је да му оваква исхрана даје снагу и поправља здравље

Kада избије Светски рат заратиће цео свет. Србија ће бити на страни победника, али ће у великој крви платити цену у том рату. Не дуго после овога почеће и Други светски рат у коме ће ратовати и гинути још више људи по целом свету него што је то било у Првом.

Тај Други ће бити само наставак Првог, као што ће Трећи бити наставак Другог. Страшни Божији суд одредио је да сва три рата почну некако у вези са Балканом и свуда ће бити мртвих српских војника!“

Стеван је испричао да му је Родни рекао да ће после тог Трећег светског рата, када се све оконча својом вољом створити мир и Царство на земљи са владом која ће бити влада уједињих народа, а да ће цео свет бити једно велико село.

Неколико недеља касније све се дешавало како је Родни рекао.

Прошао тај први Балкански рат, са Турцима, па други са Бугарима и за то време сваких неколико ноћи Родни је долазио у сан Стевану и доносио му поруке, показивао карте и слике шта ће се догађати.

Дочекао је Стеван и Први светски рат и његов завршетак, све како је Родни предсказао.

„Kада ми се јављао иако су прошле године, он је изгледао једнако стар, увек са лепом брадом и лицем четрдесетогодишњака, као први пут када ми се приказао. А ја сам старио. Но да није било њега, ја сигурно не бих доживео да ово све испричам.

Доживео сам да живим у Југославији, али је све некако мирисало на рат и Родни ми је испричао када ће и какав бити тај Други светски рат. Тако како ми је најавио све се тако догодило. И то сам захваљујући њему преживео. Али једном приликом у сну Родни ми је рекао да ће Трећи светски рат бити најстрашнији од свих. Он ће доћи изненада, ођедном без икакве најаве и сви ће бити изненађени“, причао је Стеван Богић.

Pročitajte i  Пророчанство последњег Тарабића леди крв у жилама: Почеће рат незамисливих размена, а сви ће желети да се склоне у Србију!

Опис Трећег светског рата

„У време када буде овај рат трајао нико и нигде неће бити сигуран. Ватрене, отровне и смртоносне кугле ће долазити са неба, излетати из воде и са земље“, рекао ми је он.

“Твоја земља биће бојно поље најјачих, а број мртвих ће бити већи од свих у ратовима до сада заједно. Једнога дана када почне, на радију ће се чути само брујање и ништа више, нико неће знати шта се у целом свету догађа.”

Према Стевановом сновима, биће доста преживелих, а то ће бити они који буду могли да предосете овај језиви рат и катастрофу. Сви ће приметити, али нико неће обраћати пажњу на знамење природних појава, неподношљиву топлоту или другде – екстремну хладноћу, јака струјања ваздуха и олује, и изненадне катастрофалне земљотресе.

Храна, вода, воће и све остало биће затровано. Скоро да неће бити места на земљи где ће се наћи исправна вода и храна.

Преживеће они који храну и воду буду склонили да се не затрује, јер све што остане напољу биће смртоносно.

“Биће места на земљи где ће људи ићи и плаћати кило злата за литар воде или векну хлеба. Многи ће се кајати што су бацали флаше уместо да су их напунили водом и закопали у земљу или напунили бурад у подрумима, уместо са вином и ракијом, са пшеницом, кукурузом и брашном”, пренео је Стеван.

Kада сам питао Роднија колико ће дуго трајати тај погром (Трећи рат), он ми је одговорио:

Pročitajte i  За њих не постоји ни споменик: 50 младих Српкиња које су бежећи пред Турцима решиле да скоком у Саву оду у заједничку смрт

“Неки од оних који су рођени 1912. године, када сте ви Срби, Црногорци, Грци и Бугари отворили врата Страшног суда доживеће и преживеће Страшни Божији суд.

Тада ће доћи ново време, свет ће се реформисати, ујединити, почеће нови систем живота, нови календар.

Једна религија и само један светски језик. Људски разум ће спознати један други једноставан систем исхране.

Медицина ће направити највише успеха са једним проналаском и тако продужитит животни век, али све то ће потрајати док дође у ред – написао је Стеван.

Ово је само један део сведочења Стевана Богића. Русија и Kина са једне, Америка и Европа са друге стране.

Занимљиво је да се готово нигде не помиње да ће Немачка, иначе једна од водећих војних сила у Европи и свету учествовати у Трећем светском рату, који ће претходити Апокалипси.

Међутим…

Та земља ће бити једна од највише опустошених земаља у предстојећем сукобу, једноставно биће „буквално прегажена“ руским тенковима, као и Белгија, Пољска, Чешка, Француска и све што се нађе руским армијама на путу, према излазу на Средоземно и Јадранско море.

Kада већ помињемо Јадранско море даље стоји следеће:

“Руси ће се преко ноћи наћи у Београду и одатле кренути пут Јадрана и другим правцима, како би покорили целу Европу. И даље… У Београду ће им се придружити Срби!“

Ништа више од тога, па морамо шпекулисати претпоставком, да ће српски добровољци кренути са Русима, да би ослободили окупиране српске земље.

Руси ће заузети Истанбул, најважније изворе нафте на Блиском истоку и победити Американце, који ће их напасти како би повратили своје интересне земље.

Француска ће такође бити окупирана, а Париз са Ајфеловом кулом сравњен са земљом.

Према пророчанству на ове догађаје нећемо дуго чекати.

Извор: Kурир

Inicijalizacija u toku...

2 KOMENTARA

  1. Zagadjena zemlja i hrana i voda.. A odakle Rusima toliko namrinica da ratuju svuda po Evropi?
    Drugo i da ostavite vodu u flasama zna se kliko dugo moze da ostane dok se ne razvijajju bakterije i takva voda moze samo doneti bolest. Tesko da ce rat trajati vrlo kratko. I da napunite podrume opet to vise od par meseci i nema vise hrane.. Radijacija od nuklearne bomber traje hiljade i hiljade godina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име