Prva poseta od izbijanja pandemije: Turistička organizacija Srbije biće domaćin švedskim novinarima

0
307

Turistička organizacija Srbije će, u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, u periodu od 12-21. februara 2021. godine, biti domaćin švedskim novinarima međunarodnog turističkog biznis magazina i onlajn portala Milestone. Ovo je prva organizovana studijska poseta novinara Srbiji od izbijanja pandemije COVID-19 u 2021. godini.

Tokom posete Srbiji, novinari će u prva tri dana boraviti na Kopaoniku, gde će se, u saradnji sa Skijalištima Srbije, upoznati sa turističkom ponudom ovog ski centra. Njihov boravak u Srbiji se dalje nastavlja u prestonici, za koju je planiraan obilazak užeg gradskog jezgra, Beogradske tvrđave i Skadarlije, poseta Narodnom muzeju, obilazak  Doma Narodne skupštine i Gradske skupštine, kao i poseta Hramu Svetog Save. Cilj studijske posete je da se Srbija globalnoj publici magazina Milestone, na čijoj su se naslovnoj strani našle ličnosti poput Bila Gejtsa i Petera Stordalena, norveškog ”kralja hotelijerstva”, predstavi kao destinacija za luksuzni zimski odmor i kratke gradske odmore.

Poseta će biti organizovana u skladu sa svim epidemiološkim merama u cilju zaštite i sprečavanja širenja virusa COVID-19.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime