Пролећни плодови: Прве домаће јагоде замирисале на београдским пијацама

0
934

Током целе године београдске пијаце су одлично снабдевене,  свако годишње доба на пијачне тезге доноси сезонско воће и поврће, а  атмосферу чини  посебном и живописном.  Међутим, једно годишње доба се по мишљењу многих љубитеља пијачне куповине,  ипак посебно  издваја – пролеће.

Тезге не само да су богате, мирисне, шарене и за око угодне, већ су и пуне здравих дугоишчекиваних сезонских плодова природе.  Наши суграђани за које су  пијаце незаобилазна места квалитетне куповине, знају да на београдским пијацама током целе године могу наћи разноврсно воће и поврће, али оно прво, домаће, ипак је најукусније. Као омиљено воће многи издвајају јагоде. На задовољство и изненађење купаца и љубитеља , домаће јагоде стигле су на тезге београдских пијаца .

Понуда домаћих јагода на београдским пијацама

Иако се ово омиљено, здраво и укусно бобичаство воће може на пијацама купити током целе године, нема ништа лепше и слађе него када на тезге стигну прве домаће јагоде. Њихова права сезона управо је почела и на задовољство љубитеља, трајаће све до јула.

ЈКП „Градске пијаце“ –  традиција и квалитет

ОСТАНИМО ОДГОВОРНИ

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име