Prolećni plodovi: Prve domaće jagode zamirisale na beogradskim pijacama

0
682

Tokom cele godine beogradske pijace su odlično snabdevene,  svako godišnje doba na pijačne tezge donosi sezonsko voće i povrće, a  atmosferu čini  posebnom i živopisnom.  Međutim, jedno godišnje doba se po mišljenju mnogih ljubitelja pijačne kupovine,  ipak posebno  izdvaja – proleće.

Tezge ne samo da su bogate, mirisne, šarene i za oko ugodne, već su i pune zdravih dugoiščekivanih sezonskih plodova prirode.  Naši sugrađani za koje su  pijace nezaobilazna mesta kvalitetne kupovine, znaju da na beogradskim pijacama tokom cele godine mogu naći raznovrsno voće i povrće, ali ono prvo, domaće, ipak je najukusnije. Kao omiljeno voće mnogi izdvajaju jagode. Na zadovoljstvo i iznenađenje kupaca i ljubitelja , domaće jagode stigle su na tezge beogradskih pijaca .

Ponuda domaćih jagoda na beogradskim pijacama

Iako se ovo omiljeno, zdravo i ukusno bobičastvo voće može na pijacama kupiti tokom cele godine, nema ništa lepše i slađe nego kada na tezge stignu prve domaće jagode. Njihova prava sezona upravo je počela i na zadovoljstvo ljubitelja, trajaće sve do jula.

JKP „Gradske pijace“ –  tradicija i kvalitet

OSTANIMO ODGOVORNI

 

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime