Незаборавне пуслице: Посластица која се лако и брзо спрема

У многим кућима широм Србије пуслице су биле традиционална посластица. Сигурно се сећате неке баке, тетке, стрине или ујне која је правила савршене пуслице. Да их не бисмо заборавили, подсећамо вас на овај једноставан рецепт. Уживајте!

Састојци:

4 беланцета
280г шећера
сок од пола лимуна

Пенасто умутите беланца и шећер и додајте сок од пола лимуна.

Pročitajte i  Са манастирске трпезе: Посне макароне са туњевином готове за десетак минута

У благо намашћену тепсију кухињским шприцем или кашиком направите пуслице купастог облика.

Пуслице пеците у рерни загрејаној на 100 степени сат времена са вратима одшкринутим око 2цм.

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...