RADNO OKRUŽENJE O KOME SVI MAŠTAJU NALAZI SE I U SRBIJI: Ova kompanija svojim zaposlenima nudi bazen, saunu, teretanu na radnom mestu

0
470

Moderna i atraktivna radna okruženja najpoželjnijih kompanija u svetu, u kojima zaposleni osim obavljanja svojih svakodnevnih zadataka imaju priliku i da se odmore i zabave, uskoro nećemo gledati samo na slikama, već i u našoj zemlji, i to u centru Beograda.

U pitanju je internacionalna kompanija DevLogic, koja sa velikim uspehom posluje u domenu razvoja inovativnih softverskih rešenja za proizvode najsavremenije svetske tehnologije. Kao poslodavac, čiji je jedan od osnovnih ciljeva ulaganje u svoje zaposlene kroz kreiranje podsticajnog radnog okruženja, DevLogic u četvrtak 14. aprila 2016. otvara vrata svoje nedavno otvorene kompanije u Beogradu. Istorija ove IT kompanije datira od 2006. godine, a njene kancelarije nalaze se u San Francisku, Amsterdamu i Sarajevu. Imajući u vidu ogroman uspeh koji je ostvaren u navedenim zemljama, odluka osnivača je da nastavi globalnu ekspanziju otvaranjem kompanije u Srbiji.

Pročitajte i  Поруџбина док си рекао кеш: CarGo Батлер увео плаћање готовином
oaza u beogradu
oaza u Beogradu

Naša zemlja je prepoznata kao tržište velikog potencijala IT sektora, a kompanija DevLogic će nastojati da kroz svoje poslovanje unapredi postojeće standarde u ovoj industriji. Stručnjaci iz oblasti IT-ja će imati jedinstvenu priliku da se zaposle u kompaniji koja uspostavlja najnovije trendove i svakodnevno implementira inovativna softverskih rešenja.

I da li je to sve? Pored najatraktivnijih IT projekata, kompanija DevLogic će omogućiti svojim zaposlenima moderan i jedinstven prostor za rad kao i radnu atmosferu koja ima za cilj podsticanje zaposlenih da budu motivisani u svom radu i da dolaze na posao sa osmehom na licu, a zauzvrat kompanija će očekivati od njih stručnost i posvećenost, što bi na kraju trebalo da rezultira odličnim poslovnim rezultatima. Novi koncept radnog okruženja koji DevLogic donosi u Srbiju na prostoru od 3.500 metara kvadratnih, pored moderno opremljenih kancelarija, zaposlenima stavlja na raspolaganje i deo za relaksaciju koji sadrži bazen, teniski teren, teretanu i salu za fitnes, saunu, sobu za video igrice i sobu za meditaciju.

Pročitajte i  Сагорева масти и чисти организам: Скините килажу уз помоћ јабуковог сирћета

Pored talenta i stručnosti zaposlenih, kompanija DevLogic stavlja poseban akcenat i na negovanje dobrih međuljudskih odnosa i održavanje zdrave radne atmosfere, kroz jačanje timskog duha. Uz to, rad na atraktivnim i inovativnim projektima predstavlja poseban izazov za sve IT stručnjake koji rade u ovom posebnom timu mladih i talentovanih ljudi.

Blic

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име