Снабдевање на одговоран начин: Радно време београдских пијаца ове недеље

0
267

У складу са новим мерама Владе Републике Србије у циљу сузбијања ширења вируса COVID 19, пијаце које се налазе у систему ЈКП „Градске пијаце“, од уторка до петка,  радиће уобичајено до 19 часова,  док ће пијаца Палилула радити до 20 часова.

Од момента када су кренуле да се уводе и спроводе прве мере у Србији у циљу превенције и заштите од корона вируса, ЈКП „Градске пијаце“ брине о својим купцима и продавцима и њиховој безбедности, поштовањем и применом свих прописаних и препоручених мера.

Pročitajte i  Преукусно и пуно здравља: Изливену питу са блитвом и сиром обожаваће и деца

Омогућавамо снабдевање, али на одговоран начин, како бисмо купцима омогућили куповину омиљених намирница, а продавцима директан пласман и континуитет у раду.

ЈКП „Градске пијаце“ апелује на све наше суграђане који долазе на београдске пијаце, да се и даље придржавају мера Владе Републике Србије, да држе прописану дистанцу приликом обављања куповине, као и да носе заштитне маске.

Pročitajte i  Крстовдан: Празник посвећен крштењу првих хришћана, али и сећању на велике мученике и страдалнике светог Теона и светог Теопемта

ЈКП Градске пијаце још једном подсећају све суграђане колико је важна превенција, јер само заједничким снагама и одговорношћу свих нас можемо помоћи у спречавању даљег ширења овог вируса.

 

ЈКП „Градске пијаце“ традиција и квалитет

ОСТАНИМО ОДГОВОРНИ

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име