Британски глумац Рејф Фајнс о Србима: Доброта људи је јединствена, она ме вуче Београду

0
1246

Прослављени глумац Рејф Фајнс (56) примио је синоћ почасно признање Фест “Београдски победник” за досадашње стваралаштво.

Ево шта је том приликом рекао о Србима:

“Оно што сам дефинитивно научио је невероватна дарежљивост коју поседујете. Доброта људи је заиста јединствена и она ме вуче назад Београду. Сви желе да помогну, чак и кад си мала продукција као наша. Финансијске могућности су нам биле ограничене и заиста нисмо очекивали оволику помоћ са свих страна. Фасцинантан је тај заједнички дух стварања, подухват у коме сви учествују како би се створило нешто баш јако. Наравно, морам да поменем и помоћ Kонстантина Kостјукова. Научио ме је како се држи час балета, покрете”, рекао је Рејф, који је пре две године добио и српски пасош у знак захвалности због снимања у нашој земљи.

Pročitajte i  Београд је имао 78 градоначелника, али ниједан није био КАО ОН! Имао је НАЈКРАЋИ МАНДАТ У ИСТОРИЈИ, а цео случај до данас остао јединствен

Иначе, Бела врана” је трећи Рејфов филм који потписује као редитељ. Његов редитељски деби био је филм “Kориолан”, адаптација Шекспирове истоимене трагедије, у којој је тумачио и главну улогу, а сниман је као што смо поменули у Београду.

Магазин Стил

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име