Ратни ветеран са Кошара, отац четворо деце, бије битку за живот – Након инфарктна добио отказ, живи од социјалне помоћи и чека операцију

0
1418

Живко Попов је ратни ветеран са Кошара који је био на првој борбеној линији три месеца. Он је у више наврата био рањаван у пределу главе, али је успео да сачува живот. Све до прошлог месеца, мислио је како “држи све конце у својим рукама”, али живот му је приредио још једно непријатно изненађење.

Док је био на радном месту, доживео је инфаркт након чега су му уграђена два стента, а дијагноза му је 70% оштећење срца. Горан је сада срчани болесник високог ризика, и у јуну му следи уграђивање још два стента.

Како каже, не боји се, али му није свеједно што по ко зна који пут, мора да се бори за свој живот. Има супругу и четворо деце, а нико од њих тренутно нема приходе.

Pročitajte i  Пут ка врху: 12 неопходних особина успешних предузетника

Чим сам добио инфаркт, сутрадан су ме одјавили са посла, и добио сам отказ. Нису желели да плаћају моје лекове ни прегледе, па сам сада препуштен сам себи. Имам сина од 17 година, и три ћерке које имају тринаест, девет и шест година. Њих треба отхранити, ишколовати их, купити им одећу, а супруга и ја немамо приходе. Пијем девет врста лекова, чекам нове операције, али се не предајем, одлучан је Попов.

Како каже, када је преживео Кошаре, преживеће све. Након борбе у првим редовима, нагледао се свега, па му ништа више не пада тешко.

– После три месеца пакла, сам се коначно вратио жени и деци. Након што сам дошао кући, имао сам посттрауматски синдром, а страх је постао саставни део мог живота. Једно време сам мислио да сви хоће да ме убију, и да ми смишљају пакости. Сада сам се смирио и схватио сам да је то ирационално, а онда је наишла нова мука, прича ратни ветеран који је одликован орденом за храброст.

Pročitajte i  Свратите у БУЛЕВАР ВИНА: Највећи избор за све љубитеље "пића богова"! Могућност доставе на кућну адресу!

Живко сада живи у тешким условима. Нема за основно, станује у дотрајалој кући, а оскудева и у основним стварима, као што је храна.

Имамо доста проблема у кући, све нам је старо и не функционише. Деси се да немамо нормалне оброке јер живимо од социјалне помоћи. Када се то деси, ухвати ме туга већа него икада у животу, прича Попов.

Он није особа која би икада тражила помоћ па су то за њега урадиле колеге са Кошара. Они су објавили његов случај на друштвеним мрежама, а Живко овом приликом жели да се захвали свима који су га звали и који желе да му помогну на било који начин.

Pročitajte i  Оригинални амерички хот дог из Hot Dog & Pizza Factory на Mister D апликацији

Уколико и ви желите да помогнете овом ратном ветерану са Кошара, можете уплатити новац на жиро рачун: 220-2230000050450-67

Адреса:

Живко Попов
Ул.Партизанска 71
21217 Бачко Градиште

Жиро рачун
220-2230000050450-67
Живко Попов Pro Credit Bank

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име