Тому је савест УБИЈАЛА, месец дана није могао да УМРЕ! Ово је разлог свађе Томе и Новице Здравковића

0
506
Фото: Јутјуб/принтскрин

Новица Здравковић преминуо је ноћас у KБЦ Звездара, а певач је својевремено причао да је био у свађи са својим братом, легендарним Томом Здравковићем.

Музичар Тома Здравковић је након смрти оставио иза себе своју жену и свог брата, Новицу, којег је Тома издигао у Београду, али његова срећа што се пробио у великом граду била је кратког даха. Новичине песме постале су неки од највећих Томиних стихова, након што је легендарни певач братове песме потписао као своје, а овако је Новица својевремено причао о томе.

Pročitajte i  Крофне из рерне какве још нисте пробали: Филоване јагодама, тесто које се топи у устима

– Тома је тражио од мене да зовем адвокате, стално ми је то тражио јер је направио нешто због чега је осећао себе толико грешним и због чега га је савест убијала. Он није могао да каже због чега тражи адвоката, а мени се није дало да га питам зашто, али сам знао… Требало је барем на самрти да ми каже, месец дана није могао да умре јер га је савест убијала, али ето – рекао је Новица.

Pročitajte i  Празник иконе Пресвете Богородице Тројеручице: Дуго је чувана на двору Немањића, а верници тврде да се пред њом догађају и НАЈВЕЋА ЧУДА

– Човек је био сав поједен јер није могао да каже: “То сам урадио. Моје песме су биле ‘Испод палме на обали мора’ и друге”, међутим, Тома је рекао овима из Југотона: “Шаљите то на мој рачун, ја ћу то брату да дам”. Никад ми то није поменуо, ја сам то све знао. Ето шта је савест, да ли је то вредно свега? Мени паре никада нису биле битне, нема

– Никада нисам сазнао зашто ми није то рекао. Мене је он створио у Београду, направио ме и сада ја после свега треба да га питам зашто си то учинио… Тома је био уметник, био је луцидан, људи који су такви праве и глупе грешке. Не знам што је Гоца узела његов грех на себе… Мој брат је био тежак човек, али за мене је био више него брат иако је био добар за све, али у кући је био деспот – објаснио је тада Новица.

Pročitajte i  Животна порука оца Пајсија: Људи се деле само у две категорије- или су муве или су пчеле

Извор: Објектив

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име