RECEPT RUSKOG TRAVARA: Izlečite čir na želucu za samo 7 dana

0
858

U jednom ruskom časopisu decebra 1999. godine izašao je članak poznatog ruskog travara G.I. Glubokog: Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama. U njemu je dat recept patentiranog sredstva za lečenje stomačnih infekcija poput dijareje, dizenterije, kolere, upale slepog creva, salmonele…

Za to vam je potrebno da u kućnu apoteku svrstate samo koru od nara.

lečenje kora od nara

Evo kako da ga pripremite!

Priprema: Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šolju ili čašu stavite 10-12 grama suvih kora nara i prelijte ih sa 200 ml ključale vode. Pokrijte tacnom. Ostavite da odstoji 25-30 minuta, pa posle toga popijte. Kore ne bacajte!

Pročitajte i  „Ко добије кијавицу нека изађе напоље и цепа дрва“: Златни савети народног лекара Васе Пелагића

Čim popijete čaj, lečenje je počelo.

lečenje

Primena ovog leka je za svaku bolest drugačija.

Za izlečenje za 5 sati od dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slepog creva), lek treba konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje čaja, koji ne treba da cedite. Ponovo poklopite tacnom. Ako posle 10 minuta osetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo lečenje je završeno.

Pročitajte i  Хиландарски монаси праве чудотворни лек против рака: Људи широм света долазе по спас ког деле потпуно бесплатно

čir

Ako posle 10 minuta niste osetili poboljšanje, znači da je kod vas u pitanju dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šolje. Proces lečenja nastavlja se i u naredna tri sata, a ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka lečenja.

Za izlečenje za 7 dana od čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenja debelog creva), disbakterioze creva, potrebno je da suve kore nara konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, čaj možete popiti. U toku dana popijte polovinu (90-100ml) 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite sa konzumiranjem ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju, četvrtu dozu, pred spavanje.

Pročitajte i  „Ко добије кијавицу нека изађе напоље и цепа дрва“: Златни савети народног лекара Васе Пелагића

lečenje nar

Ne treba ga piti svakog dana, već svakog drugog, to je dovoljno za kompletno izlečenje. Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izlečenja čira želuca, to možete da učinite posle napravljene pauze od 7 dana posle prvog tretmana lečenja.

Napomena: Za vreme lečenja ne smete da konzumirate alkohol.

Narodna medicina/Opanak

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име