Zdraviji i ukusniji od kupljenog: Napravite sami domaći kečap

0
1013
Spicey Homemade Barbecue Sauce with onions and seasoning

Evo još jednog korisnog recepta uz pomoć koga ćete upotpuniti vašu zimnicu.

Svi znamo da su proizvodi kupljeni u prodavnicama prepuni konzervansa i veštačkih sastojaka, zato vam dajemo odličan i proveren recept za domaći kečap.

Za domaći kečap vam je potrebno:

4 litre paradajz čorbe

120 gr gustina

200 gr šećera

Pročitajte i  Najlepše pesme o Svetom Savi: Stihovima naših najvećih pesnika upoznajmo mlade naraštaje sa osnivačem Srpske pravoslavne crkve!

80 gr soli

šoljica sirćeta

pola kesice origana

Način pripreme:

Od 4 litre čorbe, odvojiti pola litre, da bude hladna i smešati sa svim ostalim sastojcima. Preostalu čorbu kuvati pola sata pa dodati razmućenu masu, kuvati sve zajedno 10 minuta uz povremeno mešanje. Ako planirate da vam duže stoji možete staviti jedan konzervans.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime