Здравији и укуснији од купљеног: Направите сами домаћи кечап

Ево још једног корисног рецепта уз помоћ кога ћете употпунити вашу зимницу.

Сви знамо да су производи купљени у продавницама препуни конзерванса и вештачких састојака, зато вам дајемо одличан и проверен рецепт за домаћи кечап.

За домаћи кечап вам је потребно:

4 литре парадајз чорбе

120 гр густина

200 гр шећера

Pročitajte i  Лазарева субота је дан дечје радости: Зашто су деца у центру овог празника који слави Исусово чудо васкрсења Лазара?

80 гр соли

шољица сирћета

пола кесице оригана

Начин припреме:

Од 4 литре чорбе, одвојити пола литре, да буде хладна и смешати са свим осталим састојцима. Преосталу чорбу кувати пола сата па додати размућену масу, кувати све заједно 10 минута уз повремено мешање. Ако планирате да вам дуже стоји можете ставити један конзерванс.

Pročitajte i  Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...