Рецепт за домаћи ратлук: Топи се у устима, а готов је за само 15 минута

Нема ништа лепше од домаћег рахат локума који се топи у устима.

Потребно је: 380 мл воде; 300г шећера; 250 мл сока од поморанџе; 140 грама кукурузног скроба; 3 кашике сока од лимуна, за посипање 3 кашике кукурузног скроба и 1 кашика шећера.

Припрема: Помешајте воду, сок од поморанџе и шећер па им додајте и кукурузни скроб. Све то ставите на ринглу и непрестано мешајте док се све не згусне као пудинг.

Pročitajte i  Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Масу скините са рингле па јој додајте 3 кашике сока од лимуна па све још добро измешајте.

Затим преручите у ватросталну чинију и оставите да се охлади. Kада се охлади, исеците на коцке па уваљајте сваку коцку у комбинацију кукурузног скроба и шећера.

Напомена: По жељи можете да додате и друге састојке кraако бисте добили ратлук са другим укусима

Pročitajte i  Лазарева субота је дан дечје радости: Зашто су деца у центру овог празника који слави Исусово чудо васкрсења Лазара?
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...