Рецепт за домаћи ратлук: Топи се у устима, а готов је за само 15 минута

Нема ништа лепше од домаћег рахат локума који се топи у устима.

Потребно је: 380 мл воде; 300г шећера; 250 мл сока од поморанџе; 140 грама кукурузног скроба; 3 кашике сока од лимуна, за посипање 3 кашике кукурузног скроба и 1 кашика шећера.

Припрема: Помешајте воду, сок од поморанџе и шећер па им додајте и кукурузни скроб. Све то ставите на ринглу и непрестано мешајте док се све не згусне као пудинг.

Pročitajte i  Да ли верујете у „знакове на путу“? Која су то знамења која су поштовали наши стари: шта је лош а шта добар знак?

Масу скините са рингле па јој додајте 3 кашике сока од лимуна па све још добро измешајте.

Затим преручите у ватросталну чинију и оставите да се охлади. Kада се охлади, исеците на коцке па уваљајте сваку коцку у комбинацију кукурузног скроба и шећера.

Напомена: По жељи можете да додате и друге састојке кraако бисте добили ратлук са другим укусима

Pročitajte i  Посна пита са тиквицама и шампињонима: Обрадујте своје тело здравим оброком
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...