Паприке пуњене житом: Идеално јело за посне славе и посне дане

Потребно је:

8 паприка,
200 g печурака,
500 g пшенице,
3 чена белог лука,
100 g парадајза,
300 g празилука,
пола кашичице слатке паприке,
босиљак.

паприке пуњене житом

Живо скувајте и самељите. Ситно исецкајте празилук и печурке, а парадајз исеците на коцкице. Издинстајте бели лук и слатку паприку, па додајте жито.

Зачините по укусу, додајте мало босиљка и припремљеном смесом напуните паприке. Сложите их у плех за печење, прекријте фолијом и пеците 30 минута на 180 степени.

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...