Рецепт за пикантну УРНЕБЕС салату: Пун погодак уз роштиљ и предјело

За све љубитеље пикатног и љутог ова салата је прави погодак.

Потребно је:

250 г пуномасног фета сира
40 мл маслиновог уља
2 кашичице млевене паприке
1 кашичица љуте туцане паприке

Припрема:

У чинију ставимо пуномасни (фета) сир и маслиново уље. Виљушком измрвимо и добро умутимо. Овој смеси додамо млевену црвену паприку и љуту туцану паприку. Оставимо у фрижидеру да се салата охлади. Сипамо смесу у чиније за сервирање и декоришемо љутом туцаном паприком.

Извор: Ствар укуса

Само за искусне куваре и куварице: Рибљи паприкаш са севера Бачке

Почнимо са чињеницом да је јело под називом „риба...

Боља него француска: Војвођански рецепт за гушчију паштету

Ово луксузно јело које је у понуди најелитнијих ресторана...

Марикин колач са јабукама: Рецепт са Палића стар преко 100 година

Лагана и укусна посластица коју је госпођа Марика пронашла...

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...