СТАРИНСКО ЈЕЛО КОЈЕ СМО ОБОЖАВАЛИ! Пилав са пилећим батацима са пуно зачина

Састојци:

4 пилећа батака
2 шаргарепе
2 мање главице црног лука
3 чена белог лука
300 г пиринча
вода
Со, бибер, суви зачин, кари

Припрема:

У тигању продинстајте црни лук, затим му додајте сецкану шаргарепу, бели лук и пиринач. Додајте воду и крчкајте док пиринач не омекша. На крају додајте зачине па измешајте. Пребаците у тепсију, ставите батаке па запеците у рерни на 200 степени.

Извор: Ствар укуса

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...