STARINSKO JELO KOJE SMO OBOŽAVALI! Pilav sa pilećim batacima sa puno začina

0
389
Foto: Jutjub/printskrin/Šerpica

Sastojci:

4 pileća bataka
2 šargarepe
2 manje glavice crnog luka
3 čena belog luka
300 g pirinča
voda
So, biber, suvi začin, kari

Priprema:

U tiganju prodinstajte crni luk, zatim mu dodajte seckanu šargarepu, beli luk i pirinač. Dodajte vodu i krčkajte dok pirinač ne omekša. Na kraju dodajte začine pa izmešajte. Prebacite u tepsiju, stavite batake pa zapecite u rerni na 200 stepeni.

Pročitajte i  SVAKI VERNIK OVO MORA DA ZNA! Ovo su pravila koja se poštuju na crveno slovo

Izvor: Stvar ukusa

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime