Nećete primetiti da nema mesa: Posni gulaš bez zaprške spreman za pola sata

Ako se pridržavate Uskršnjeg posta i ponestale su vam ideje za ručak, mi vam predlažemo fantastičan posni gulaš koji će vas oduševiti bez obzira što nema meso. Raznovrsno povrće kuvano u paradajz i soja sosu oduševljava već na prvi zalogaj, a super je što nema ni zaprške. Možete da poslužite sa posnim lepinjama.

Pročitajte i  Čudesna isceljenja koja su se dogodila pred moštima Svetog Vasilija

Sastojci:

1 kg krompira
1 paprika
400 g boranije
5 čenova belog luka
1 crni luk
50 ml soja sosa
200 ml paradajz sosa
350 ml vode
peršunPriprema:

Krompir isecite na kockice, pa ispržite na malo ulja nekih 10-ak minuta. Zatim dodajte smrznutu boranicu, sitno secakn beli luk, papriku isečenu na kockice, seckani peršun kao i crni luk. Ostavite tako još 10 minuta, pa sipajte paradajz i soja sos. Promešajte. Sipajte vodu, poklopite i kuvajte još 5 minuta.

Pročitajte i  Čudesna isceljenja koja su se dogodila pred moštima Svetog Vasilija

Izvor: Stvar ukusa

Pridružite se timu uspešnih: Objavljen oglas za zakup lokala na beogradskim pijacama

JKP “Beogradske pijace” sa zadovoljstvom obaveštava zainteresovana fizička i pravna...

Beogradske pijace: Objavljen oglas za zakup tezgi, rashladnih vitrina i bokseva

JKP “Beogradske pijace” sa zadovoljstvom obaveštava zainteresovane proizvođače i preduzetnike...

Pijace rado posećuju deca: Zdrave navike i zabava za najmlađe

Zdrava ishrana utiče na pravilan razvoj dece, ali i...

Čudesna isceljenja koja su se dogodila pred moštima Svetog Vasilija

Sva čuda koja se događaju u Ostrogu monasi brižljivo...