Posna sarma kakvu još niste probali: Fil od pirinča i oraha, sa 1 tajnim sastojkom ODIŠEVIĆE SVE!

Sastojci:

1 glavica kiselog kupusa
2 šargarepe
1 dimljena riba po ukusu
250 g pirinča
2 praziluka
2 crna luka
1 veći krompir
150 g mlevenih ili seckanih oraha
začini po želji

Prirpema:

Propržite secakn crni luk i praziluk, pa dodajte rendani šargarepu, krompir i još kratko prodinstajte. Za to vreme pirinač potopite u vodi i dodajte u tiganja sa povrćem. Dinstajte nekih 10 minuta, začinite po želji. Sklonite sa šporeta, pa dodajte orahe i ribu koju ste iscepkali. Uvijte sarme, pa ređajte u vatrostalnu ili zemljanu posudu. Poređajte i listove kupusa, pa prelijte vodom koju ste pomešali sa malo začinske paprike. Pecite na 150°C oko 4 sata.

Pridružite se timu uspešnih: Objavljen oglas za zakup lokala na beogradskim pijacama

JKP “Beogradske pijace” sa zadovoljstvom obaveštava zainteresovana fizička i pravna...

Beogradske pijace: Objavljen oglas za zakup tezgi, rashladnih vitrina i bokseva

JKP “Beogradske pijace” sa zadovoljstvom obaveštava zainteresovane proizvođače i preduzetnike...

Pijace rado posećuju deca: Zdrave navike i zabava za najmlađe

Zdrava ishrana utiče na pravilan razvoj dece, ali i...

Čudesna isceljenja koja su se dogodila pred moštima Svetog Vasilija

Sva čuda koja se događaju u Ostrogu monasi brižljivo...